Επιβεβαιώνεται η πώληση της Φιορεντίνα!

Επιβεβαιώνεται η πώληση της Φιορεντίνα!

Κώστας Ζάλιαρης
Επιβεβαιώνεται η πώληση της Φιορεντίνα!

bet365

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η Φιορεντίνα θα έχει μπει σε νέα εποχή, καθώς, θα έχει περάσει στα χέρια του Ρόκο Κομίσο, όπως επιβεβαιώθηκε επίσημα από τα αδέρφια Ντέλα Βάλε!

Οι απερχόμενοι ιδιοκτήτες του κλαμπ της Φλωρεντίας, έπειτα και από τις καθοριστικές συζητήσεις που είχαν με τον ενδιαφερόμενο αγοραστή, το απόγευμα της Τρίτης, φαίνεται πως κατέληξαν σε συμφωνία για να μεταβιβάσουν τις μετοχές τους.

Μάλιστα, ο Αντρέα Ντέλα Βάλε, μίλησε ανοιχτά για το... φινάλε της εποχής της οικογένειάς του στη Φιορεντίνα, λέγοντας στην «Corriere della Sera»: «Κλείνει μια εποχή που διήρκησε 17 χρόνια. Οι τελευταίοι μήνες ήταν αρκετά οδυνηροί για εμένα και τον αδερφό μου. Αγοράσαμε τη Φιορεντίνα με πάθος για την ομάδα, αλλά όταν ο κόσμος πλέον αντιδρά και ξεσηκώνεται και έρχεται μπροστά σου να σου πει ότι δεν σε θέλει, τότε τα σημάδια είναι ξεκάθαρα. Είναι λογικό, πάντοτε όλοι οι κύκλοι κλείνουν».

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, το deal θα ολοκληρωθεί έναντι 170 εκατ.ευρώ και ενδεχομένως να υπάρχουν ανακοινώσεις μέχρι την Παρασκευή.

 

SERIE A Τελευταία Νέα