Μανωλάς σε Ντε Ρόσι: «Σ' αγαπάω αρχηγέ»! (pic)

Μανωλάς σε Ντε Ρόσι: «Σ' αγαπάω αρχηγέ»! (pic)

Gazzetta team
Μανωλάς σε Ντε Ρόσι: «Σ' αγαπάω αρχηγέ»! (pic)

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς αποχαιρέτησε μέσω Instagram τον φίλο, συμπαίκτη και αρχηγό του στη Ρόμα, με μία κοινή τους φωτογραφία και ένα μήνυμα θαυμασμού, την αγάπης και στεναχώριας.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αιφνιδίασε τους περισσότερους ποδοσφαιρόφιλους την Τρίτη, καθώς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Ρόμα. Αμέσως όλοι οι Τζαλορόσι βρέθηκαν σε κατάσταση λύπης, όπως και ο Νο2 αγαπημένους όλ' αυτά τα χρόνια, πίσω μόνο από τον Φραντσέσκο Τότι. Και ο Κώστας Μανωλάς δεν θα μπορούσε να μην δείξει τον θαυμασμό, την αγάπη και τη στεναχώρια του, ανεβάζοντας μία κοινή φωτογραφία τους στο Instagram, όπου έγραψε ένα αντίο από καρδιάς.

«Ενας αρχηγός εντός και εκτός γηπέδου, ένας γνήσιος πρωταθλητής. Σ΄ευχαριστώ για όλα Ντανιέλε. Ηταν τιμή μου να μοιράζομαι μαζί σου τ' αποδυτήρια για αυτά τα πέντε χρόνια. Θα λείψεις σε όλους. Ανεβάζω αυτή τη τη φωτογραφία από την πιο όμορφη κοινή μας στιγμή με τη φανέλα της Ρόμα (σ.σ.: τον περσινό αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα). Σ' αγαπάω αρχηγέ»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα