Νάπολι - Τζένοα 1-1

Gazzetta team
Νάπολι - Τζένοα 1-1

bet365

Μετά την ήττα από την Εμπολι, ήρθε και η ισοπαλία στο San Paolo με την Τζένοα για τη Νάπολι, η οποία έχει το μυαλό της μόνο στο Europa League. Ενα βαθμό για το scudetto θέλει η Γιούβε.

Η Γιουβέντους θέλει να καθαρίζει όσο το δυνατόν πιο σύντομα με το πρωτάθλημα ώστε να συγκεντρωθεί στο Champions League. Και η Νάπολι τη διευκολύνει, αφού και η ίδια έχει σταματήσει να ασχολείται με την Serie A και έχει επικεντρωθεί στο Europa League και στον πρώτο προημιτελικό της Πέμπτης με την Αρσεναλ. Ετσι, η Τζένοα αν και έμεινε με 10 παίκτες και στη συνέχεια πίσω στο σκορ, κατάφερε να ισοφαρίσει και να φύγει από τον ιταλικό νότο με ένα βαθμό που την στέλνει στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ στο Τορίνο ετοιμάζονται και για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, αφού χρειάζονται πλέον ένα βαθμό σε επτά αγωνιστικές...

Στα του ματς, η Τζένοα έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 28', όταν ο Στουράρο είδε κόκκινη κάρτα για το μαρκάρισμα του στον Αλαν, για να έρθει στο 34' το 1-0 με το 11ο φετινό γκολ του Μέρτενς και 104ο συνολικά με τη φανέλα της Νάπολι, πιάνοντας στην 4η θέση των σκόρερ τον Εντίνσον Καβάνι. Παρ' όλα αυτά, οι Γενοβέζοι αντέδρασαν και αφού προειδοποίησαν με το δοκάρι στην κεφαλιά του Γκούντερ, ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με το ωραίο διαγώνιο του Λάζοβιτς στην κίνηση (1-1), μετά την σέντρα του Πάντεφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάπολι είχε τις φάσεις για γκολ με τους Μίλικ και Κουλιμπαλί (στο τέλος) αλλά ο Ράντου είπε "όχι" όσες φορές χρειάστηκε, ενώ στο δίλεπτο 78'-79' ήταν η σειρά της Τζένοα να απειλήσει με τους Κουάμε και Ρόλον. Οπως και να έχει, το 1-1 έμεινε ως το τέλος και ο Κάρλο Αντσελότι με τους παίκτες του μπορούν πλέον να συγκεντρωθούν στο μεγάλο ματς με την Αρσεναλ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα