Φιορεντίνα - Αταλάντα 3-3

Gazzetta team
Φιορεντίνα - Αταλάντα 3-3

bet365

Η Αταλάντα προηγήθηκε 0-2 και 2-3 στο Artemio Franchi, η Φιορεντίνα ισοφάρισε δύο φορές και η πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia θα κριθεί στη ρεβάνς.

Η Αταλάντα μπήκε φουριόζα στο ματς και απείλησε στο 11' με τον Ιλισιτς, για να έρθουν δύο γκολ μαζεμένα λίγα λεπτά μετά. Στο 16' ο Σλοβένος έβγαλε σε θέση για γκολ τον Γκόμες και αυτός έκανε το 0-1, για να ακολουθήσει στο 18' νέα δημιουργία του Ιλισιτς και εκτέλεση του Πάσαλιτς αυτή τη φορά, από κοντά, για το 0-2! Οι Μπεργκαμάσκι ήλεγχαν την κατάσταση αλλά σιγά-σιγά οι Βιόλα πήραν τα πάνω τους και απάντησαν με τον ίδιο τρόπο. Με δύο γκολ μαζεμένα δηλαδή. Στο 33' ο Κιέζα έκλεψε από τον Παλομίνο και νίκησε τον Μπερίσα μειώνοντας σε 1-2, για να έρθει στο 36' το 2-2 από τον Μπενάσι, μετά την συνεργασία των Κιέζα-Μουριέλ.

Το ματς ήταν ανοιχτό και παρέμεινε τέτοιο και στο δεύτερο ημίχρονο, με την Αταλάντα να παίρνει ξανά το προβάδισμα στο 58' με το σουτ του Ντε Ρουν μετά την απομάκρυνση της άμυνας στην εκτέλεση κόρνερ (2-3). Παρ' όλα αυτά, η Φιορεντίνα αντέδρασε ξανά και στο 79' ο Μουριέλ από κοντά, μετά το γύρισμα του Κιέζα, έκανε το 3-3 που δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη ρεβάνς του Atleti Azzurri d'Italia.

 

SERIE A Τελευταία Νέα