Νάπολι - Σαμπντόρια 3-0

Gazzetta team
Νάπολι - Σαμπντόρια 3-0

bet365

Με δύο γκολ των Μίλικ-Ινσίνιε σε ένα λεπτό, οι Παρτενοπέι καθάρισαν (3-0) την Σαμπντόρια και επέστρεψαν στις επιτυχίες. Σκόραρε και ο Βέρντι.

Μετά το 0-0 με τη Μίλαν η Νάπολι έπεσε στο -11 από τη Γιουβέντους και μετά την ήττα, τρεις μέρες μετά, έμεινε εκτός Coppa Italia. Το ματς με την Σαμπντόρια, έστω κι αν ήταν στο San Paolo, θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνο για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι αλλά οι Μίλικ-Ινσίνιε απλοποίησαν τα πράγματα μέσα σε ένα λεπτό. Ετσι, οι Μπλουτσερκιάτι έχασαν την ευκαιρία να μπουν στην 4άδα ενώ μπήκε τέλος στο ιστορικό σερί σκοραρίσματος του Κουαλιαρέλα...

Από την αρχή του παιχνιδιού η Νάπολι πήρε τον έλεγχο, πίεσε και τελικά ξεμπέρδεψε μέσα σε ένα λεπτό. Στο 25' ο Μίλικ εκτέλεσε από κοντά τον Αουντέρο μετά το γύρισμα του Καγιεχόν και στο 26' ο Ινσίνιε έγραψε το 2-0 μετά τη νέα ασίστ του Ισπανού, κάνοντας απλά τα πράγματα για τη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι, άλλωστε, ήταν συνεχώς καλύτεροι, είχαν ευκαιρίες με τους Μάριο Ρουί-Μίλικ και τελικά στο 89' πέτυχαν και τρίτο γκολ, με τον Βέρντι -ο οποίος λίγα λεπτά πριν αντικατέστησε τον Ινσίνιε- να γράφει το 3-0 από το σημείο του πέναλτι, μετά το χέρι του Αντερσεν.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Μερέτ, Χισάι, Μαξίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί, Καγιεχόν, Αλαν, Χάμσικ (74' Ντιαβαρά), Ζιελίνσκι, Ινσίνιε (83' Βέρντι), Μίλικ (90' Ουνάς).

Σαμπντόρια (Μάρκο Τζαμπάολο): Αουντέρο, Μπερεζίνσκι, Αντερσεν, Κόλεϊ, Μούρου, Λινέτι, Εκνταλ (73' Βιεϊρά), Γιάνκτο, Ραμίρες (54' Σαπονάρα), Ντεφρέλ (59' Γκαμπιαντίνι), Κουαλιαρέλα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα