Αλέγκρι: «Οταν ήρθα, η Γιουβέντους φοβόταν ακόμα και την Μάλμε»

Αλέγκρι: «Οταν ήρθα, η Γιουβέντους φοβόταν ακόμα και την Μάλμε»

Gazzetta team
Αλέγκρι: «Οταν ήρθα, η Γιουβέντους φοβόταν ακόμα και την Μάλμε»

bet365

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωσε ότι η Γιουβέντους έχει στόχο κάθε χρόνο το Champions League, όμως δήλωσε ότι «δεν είναι εύκολο, δεν είναι PlayStation».

«Δεν πρόκειται να δραματοποιήσουμε την κατάσταση. Χάσαμε ένα ματς, με βαρύ σκορ. Οι αγώνες με Αταλάντα και Λάτσιο ήταν φωτοτυπία, όμως στη Ρώμη νικήσαμε επειδή δεν βρεθήκαμε να χάνουμε 2-0, στο Μπέργκαμο όλα πήγαν άσχημα. Υπάρχουν φορές σε μια σεζόν που τα πας άσχημα, τότε είναι που πρέπει να το αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία. Απολογούμαστε που χάσαμε, όμως έχουμε κατακτήσει ήδη έναν τίτλο, δεν πρέπει να χάσουμε και τους υπόλοιπους» είπε ο 50χρονος.

«H Γιουβέντους τα τελευταία επτά χρόνια κατέκτησε επτά πρωταθλήματα. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έπαιξε σε δύο τελικούς Champions League. Οταν ήρθα στην ομάδα, υπήρχε φόβος για το αν θα κάνουμε νίκη κόντρα στην Μάλμε, εγώ πίστευα από την πρώτη μου χρονιά, πως με την ίδια ομάδα μπορούμε να το κατακτήσουμε».

Ο Αλέγκρι συνέχισε. «Εχουμε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Στην Ευρώπη υπάρχουν 7-8 ομάδες που μπορούν να πάνε στα ημιτελικά, όμως εκεί πάνε μόνο 4 και στον τελικό μόνο 2. Τέσσερις από τους διεκδικητές θα μείνουν εκτός. Από αυτά που ακούω, η Γιουβέντους είναι ήδη η φιναλίστ, απλά δεν ξέρουμε τον αντίπαλο. Εμείς πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να προσπαθήσουμε και το CL, όπως κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια. Για να το καταφέρεις χρειάζεται να είσαι καλός αλλά και τυχερός. Δεν σημαίνει ότι αν πάρεις τον Ρονάλντο αυτομάτως κατακτάς και το CL. Δεν είναι εύκολο, δεν είναι Playstation».

 

SERIE A Τελευταία Νέα