Κορυφαίος Πορτογάλος σκόρερ στη Serie Α ο Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Κορυφαίος Πορτογάλος σκόρερ στη Serie Α ο Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κορυφαίος Πορτογάλος σκόρερ στη Serie Α ο Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

bet365

Εύκολη ήταν η αποστολή του Κριστιάνο Ρονάλντο αναφορικά με την κορυφαία επίδοση σε γκολ από Πορτογάλο ποδοσφαιριστή σε μια σεζόν στην ιστορία της Serie A και τα κατάφερε μέσα στα πρώτα δυο λεπτά της αναμέτρησης της Γιουβέντους με τη Σαμπντόρια.

Ο CR7, μετά το γκολ της ισοφάρισης απέναντι στην Αταλάντα, όπου είχε βρεθεί στον πάγκο και μπήκε με αλλαγή για να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό για τους «μπιανκονέρι» την περασμένη Τετάρτη, άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό του Σαββατιάτικου αγώνα με τη Σαμπντόρια στο Juventus Stadium, στο τελευταίο ματς των «μπιανκονέρι» για το 2018.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Με αυτό το γκολ, έφτασε στα 13 στο φετινό πρωτάθλημα και έγινε ο πρώτος Πορτογάλος σκόρερ σε μια σεζόν στη Serie A, αφού ξεπέρασε τα 12 τέρματα του συμπατριώτη του, Ρουί Μπάρος, ο οποίος φόρεσε επίσης τη φανέλα της Γιουβέντους από το 1988 έως και το 1990...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα