Φιορεντίνα - Γιουβέντους 0-3

Gazzetta team
Φιορεντίνα - Γιουβέντους 0-3

bet365

Η Γιουβέντους ήταν πολύ ανώτερη από την Φιορεντίνα, πέρασε με το εντυπωσιακό 0-3 από το Artemio Franchi και με ματς περισσότερο πήγε στο +11 από την Νάπολι.

Πριν την έναρξη του ματς οι Ιταλοί διεθνείς της Γιουβέντους και ο πρώην Viola, Χουάν Κουαδράδο, άφησαν λουλούδια στο τερέν στη μνήμη του Ντάβιντε Αστόρι. Η ομάδα του Αλέγκρι βρήκε γκολ στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο μετέτρεψε σε θρίαμβο το ματς κόντρα στην Φιορεντίονα την οποία υποχρέωσε στην πρώτη εντός έδρας ήττα και παράλληλα με αγώνα περισσότερο πέρασε 11 βαθμούς πάνω από την 2η της Serie A, Νάπολι.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οι Bianconeri άνοιξαν το σκορ στο 31' όταν ο Ροδρίγο Μπετανκούρ έπαιξε το 1-2 με τον Ντιμπάλα, πήρε τα μέτρα που βρήκε μπροστά του και αφού κανένας δεν πήγε πάνω του από το όριο της περιοχής με δυνατό αριστερό νίκησε τον Λαφόντ. Το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους και στην επανάληψη η Φιορεντίνα μπήκε δυνατά με σκοπό την ισοφάρισεη, όμως η Μεγάλη Κυρία μπόρεσε να αντέξει την όποια πίεση και στη συνέχεια πήρε τον έλεγχο. Και αφού πήρε τον έλεγχο, πήρε και καθαρό προβάδισμα στο σκορ στο 69' όταν ο Κιελίνι έκανε το... γυριστό, ο Λαφόντ απέκρουσε, ο Ρονάλντο δεν έπιασε την κεφαλιά και ο Ιταλός στόπερ πιστώθηκε το γκολ για το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τη βούλα του πέναλτι στο 79' ύστερα από χέρι του Ζέρσον σε γύρισμα του Μάντζουκιτς.

Φιορεντίνα (Στέφανο Πιόλι): Λαφόντ, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Ούγκο, Μπιράγκι, Εντιμίλσον, Μπενάσι (65' Πιάτσα), Βερετού, Κιέζα, Σιμεόνε, Ζέρσον (81' Τερό).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Κανσέλο, Κουαδράδο (83' Ντάγκλας Κόστα), Μπετανκούρ, Ματουιντί, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς (88' Κιν), Ρονάλντο (80' Μπερναρντέσκι).

 

SERIE A Τελευταία Νέα