Τέλος καλό, όλα καλά για Τορίνο

Gazzetta team
Τέλος καλό, όλα καλά για Τορίνο

bet365

Η Φροζινόνε επέστρεψε από το 2-0 αλλά η Γκρανάτα με λυτρωτή Μπερενγκέρ πήρε τη νίκη (3-2) στο ματς που άνοιξε την 8η αγωνιστική της Serie A.

Το παιχνίδι άρχισε με την Τορίνο να έχει δοκάρι στο 6' σε διαγώνιο σουτ του Μπελότι, δείχνοντας τις διαθέσεις της. Οι οποίες έγιναν ακόμη πιο ξεκάθαρες στο 20', όταν ο Ρινκόν βρήκε χώρο και σούταρε εκτός περιοχής για το 1-0. Ηταν το πρώτο γκολ της Γκρανάτα στο πρώτο ημίχρονο στο φετινό πρωτάθλημα, με τη Φροζινόνε από την άλλη πλευρά να μην κάνει τίποτα αξιόλογο στο πρώτο 45λεπτο.

Τα πράγματα φάνηκε να γίνονται ακόμη καλύτερα για τη Γκρανάτα στο 46' με το 2-0 του Μπαζέλι από κοντά μετά την απόκρουση του Σπορτιέλο στην προσπάθεια του Τζάτζα, για να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι με τρόπο που ελάχιστοι περίμεναν: Στο 58' μείωσαν σε 2-1 με τον Γκολντανίγκα μετά την άστοχη έξοδο του Σιρίγκου και στο 64' ισοφάρισαν (2-2) με την κεφαλιά του Τσιάνο. Παρ' όλα αυτά, η Τορίνο δεν πτοήθηκε και στο 71' πήρε ξανά προβάδισμα (3-2) με τον Μπερενγκέρ και στο 77' άγγιξε και το 4ο γκολ αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά την προσπάθεια του Νκουλού.

 

SERIE A Τελευταία Νέα