Τορίνο - Γιουβέντους 0-0: Ισορροπία στο ντέρμπι και απώλεια για τη Γηραιά Κυρία

Newsroom
Γιουβέντους

bet365

Η Γιουβέντους τα βρήκε σκούρα στο ντέρμπι του Τορίνο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, έμεινε στο 0-0 και αρχίζει να ξεμένει πίσω στην τρίτη θέση.

Λίγο το πρεστίζ, λίγο η φόρμα της Γιουβέντους και το μηδέν παρέμεινε στο Τορίνο. Στο ντέρμπι της πόλης οι Μπιανκονέρι δεν κατάφεραν να λυγίσουν την ομώνυμη ομάδα και έμειναν στο 0-0, χάνοντας έδαφος στη μάχη για τη δεύτερη θέση. Οι φιλοξενούμενοι πάντως μπήκαν ζεστά στο ματς και απείλησαν στο 7΄με άστοχη προσπάθεια του Βλάχοβιτς, ενώ πέντε λεπτά αργότερα την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Λοκατέλι.

Προοδευτικά ο ρυθμός έπεσε, αλλά ακόμα κι έτσι η Γιουβέντους σπατάλησε νέα ευκαιρία να βρει το γκολ, όταν στο 31΄ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς με σπουδαία επέμβαση στέρησε το 0-1 από τον Βλάχοβιτς.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους μάλιστα η Τορίνο βρήκε δίχτυα με τον Ζαπάτα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ, ενώ στο 60 ήταν η σειρά του Σέζνι να επέμβει σε κεφαλιά του Σανάμπρια.

Κι αφού ο Γελντίζ δεν κατάφερε να νικήσει τον... ανίκητο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, η Γιουβέντους δεν κατάφερε να βρει ποτέ το δρόμο προς τα δίχτυα σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε με την αποβολή του προπονητή της Τορίνο, Ιβάν Γιούριτς, λίγο πριν από το φινάλε (87΄).

Επιστροφή στις νίκες για τη Λέτσε

Η Λέτσε επικράτησε εντός έδρας της Έμπολι με 1-0 και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές στη Serie A. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Νίκολα Σανσόνε, στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης. Η φάση του γκολ ξεκίνησε από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Πιερότι, ο οποίος με πάσα πάρε-βάλε στον Σανσόνε τον έβγαλε φάτσα με το τέρμα και προ κενής εστίας έκανε το 1-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του ματς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα