Ιντερ - Φιορεντίνα 2-1

Gazzetta team
Ιντερ - Φιορεντίνα 2-1

bet365

Η Φιορεντίνα ήταν εξαιρετική στο Μιλάνο, αλλά λογάριαζε χωρίς τον Ντ' Αμπρόζιο, ο οποίος με εντυπωσιακή εμφάνιση έδωσε το πρώτο εντός έδρας τρίποντο (2-1) στην Ιντερ για τη Serie A.

Λύτρωση για την Ιντερ! Στη Γένοβα ήταν ο Μπρόζοβιτς, ο οποίος με γκολ στο 93' έδωσε μεγάλη νίκη στους νερατζούρι. Στο Μιλάνο τη σκυτάλη πήρε ο Ντ' Αμπρόζιο, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ (2-1), ενώ νωρίτερα είχε σώσει την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση. Η Φιορεντίνα ήταν καλή στο Σαν Σίρο, αλλά της έλειψε η ουσία.

Πολύ δυνατό το ξεκίνημα για τους Βιόλα, με τον Μιραλάς μόλις στο 4ο λεπτό να αγγίζει το γκολ, αλλά το ωραίο σουτ σταμάτησε στο δοκάρι. Ωστόσο, από το 10ο λεπτό κι έπειτα η Ιντερ ισορρόπησε, πήρε τον έλεγχο κι έκλεισε τη Φιορεντίνα στην περιοχή της. Η πίεση ψηλά έφερε προβλήματα στους γηπεδούχους, αλλά τόσο στο 15΄ ο Ικάρντι όσο και στο 18΄ο Πέρισιτς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Οι νερατζούρι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και ζήτησαν πέναλτι στην ανατροπή του Καντρέβα από τον Μιραλάς. Η Φιορεντίνα έκανε τη δεύτερη ευκαιρία της στο 32', Κιέζα και Σιμεόνε συνεργάστηκαν άψογα, όμως ο Χαντάνοβιτς με εξαιρετική επέμβαση νίκησε τον Αργεντίνο! Η Ιντερ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ πριν το τέλος του α' μέρους. Ο Καντρέβα έκανε το γύρισμα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ούγκο, αλλά χρειάστηκε η βοήθεια του VAR για να βρεθεί ο Ικάρντι στην άσπρη βούλα. Ο Αργεντίνος ευστόχησε, πετυχαίνοντας το 11ο του γκολ κόντρα στη Φιορεντίνα.

Οι Βιόλα μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 53' έφεραν το ματς στα ίσα. Λάθος του Ναϊνγκολάν, σουτάρα του Κιέζα, η μπάλα βρήκε στον Σκρίνιαρ και κατέληξε στα δίχτυα! Με την είσοδο του Πιάτσα (στη θέση του Σιμεόνε) οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο και στο 59' άγγιξαν το γκολ. Ο Κροάτης πήρε την κεφαλιά, ωστόσο ο Ντ'Αμπρόζιο έσωσε την ομάδα του. Καλή προσπάθεια του Πιάτσα και στο 61', αλλά ο Χαντάνοβιτς έκανε σωτήρια επέμβαση. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του ματς, η Ιντερ πήρε το προβάδισμα. Στο 77' Ικάρντι και Ντ' Αμπρόζιο συνδυάστηκαν υπέροχα και ο τελευταίος με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το 2-1.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Ντ'Αμπρόσιο, Μπρόζοβιτς, Βετσίνο (68' Μπαλντέ), Ναϊνγκολάν, Καντρέβα (58' Πολιτάνο), Πέρισιτς (88' Γκαλιαρντίνι), Ικάρντι

Φιορεντίνα: Λαφόντ, Μπιράγκι, Ούγκο, Πετσέλα, Μιλένκοβιτς, Φερνάντες (64' Ζέρσον), Βερετού, Μπενάσι (84' Βλάχοβιτς), Κιέζα, Μιραλάς, Σιμεόνε (55' Πιάτσα)

 

SERIE A Τελευταία Νέα