Για τ 'απόλυτό τους

Για τ 'απόλυτό τους

Book-nomikarios Book-nomikarios
Για τ 'απόλυτό τους

bet365

O Βook-nomikarios μια εβδομάδα μετά το διπλό στο Ταλίν, επιστρέφει στην παρέα μας με μια δυάδα για δυνατό ποντάρισμα.
Η Γιουβέντους περιμένει το 1ο γκολ του Ρονάλντο στο πρωτάθλημα και θέλει και το 3/3 πριν ξεκινήσει τις δραστηριότητες στο τσάμπιονς λιγκ. Η Σασουόλο είχε παίξει και την Ευρώπη της, δεν έχει ιδαίτερους στόχους πέραν μιας ήσυχης παραμονής. Θέλει και έχει καλές σχέσεις με τη "βέκια σινιόρα". Η Γιούβε αν έχει προβλήματα, θα τ' αντιμετωπίσει με ομάδες σαν την Πάρμα που είναι "ολοι πίσω". Με ομάδες του "όσα φάμε και όσα βάλουμε", δεν θα έχει θέματα. Και η Σασουόλο είναι τέτοια.
O Aστέρας Τρίπολης δέχθηκε 2 ήττες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αναμενόμενες, ίσως και με τον τρόπο που τις δέχθηκε, καθώς τα πέναλτι με τα οποία σκόραραν οι δικέφαλοι κατ’ εμέ δεν ήταν. Ο Ολυμπιακός Πειραιώς άρεσε με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννενα και πάει για το 3/3 μες στο Καραϊσκάκη για το ιδανικό του ξεκίνημα. Δεν υπολογίζεται ακόμα ο νεαποκτηθείς πολύπειρος Τουρέ, τιμωρημένος απ’ την Ισπανία ο νεαρός χαφ Ναχουέλ, ελπίζει να ντεμπουτάρει ο Βραζιλιάνος χαφ Γκιγιέρμε. Aκολουθεί το ματς με την Μπέτις και γενικά υπάρχει ξεκάθαρα ανταγωνισμός για κάποιες θέσεις. Γύρισε στην αποστολή και ο Αιγύπτιος Κόκα που ίσως μπει ως αλλαγή. Ο Αστέρας κάποτε είχε άριστες σχέσεις με τον Ολυμπιακό, αυτά άλλαξαν στην πορεία. Οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να χάσουν ήδη επαφή με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που ξεκίνησαν με 3/3, ο κόσμος των Πειραιωτών έχει ξεσηκωθεί και του αρέσει η «υγεία» που βγάζει η φετινή ομάδα (και τη στηρίζει), οπότε θα προτιμηθεί ο άσος.
ΠΑΡΟΛΙ
ΙΤΑΛΙΑ ΣΕΡΙΕ Α : ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΣΑΣΟΥΟΛΟ -> 1 (1.25)
ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. -> 1 (1.36)
ΜΟΝΟ
ΙΤΑΛΙΑ ΣΕΡΙΕ Α : ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΣΑΣΟΥΟΛΟ -> ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ -1.5 ΓΚΟΛ (1.75)
SPECULATIVE
ΙΤΑΛΙΑ ΣΕΡΙΕ Α : ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΣΑΣΟΥΟΛΟ -> ΚΡ.ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΕ ΠΕΝΑΛΝΤΙ (4.65)
ΥΓ-1. ΑΥΓΟΥΣΤΟ$ HTAN KAI ΠΑ€I ! 4/4 ΘΕΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 3.638,38 ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΧΤRA (ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ) ΚΕΡΔΟΣ ΜΕ ΥIELD ΑΠΟ 5% ΕΩΣ ΚΑΙ 55% ΣΤΙΣ 4 ΣΤΗΛΕΣ !
ΥΓ -2. Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr ! ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΤΟ [email protected] H' ΣΤΟ [email protected] ΠΡΟΣΦΟΡΑ PLATINUM ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΜΕΧΡΙ 31/12/18 !

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).