«Απάντησε αρνητικά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αλέγκρι»

Gazzetta team
«Απάντησε αρνητικά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αλέγκρι»

bet365

Τόσο ισπανικά, όσο και ιταλικά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν ότι ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε «όχι» στην πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρεάλ Μαδρίτης - Γκραν Κανάρια και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Γιουλ αναδειχτεί πρώτος σκόρερ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Ρεάλ κινείται δυναμικά για την αντικατάσταση του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος τη βδομάδα που μας πέρασε ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Μία από τις πόρτες που χτύπησε η Ρεάλ ήταν και αυτή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι της Γιουβέντους. Ο Ιταλός τεχνικός πρόσφατα απέρριψε πρόταση της Τσέλσι και σύμφωνα με το δημοσιεύματα το ίδιο έπραξε και με τη Ρεάλ, καθώς παραμένει πιστός στη Γιούβε.

Όπως μετέδωσε ο Cadena Ser και επιβεβαίωσε και η Gazzetta dello Sport, η απάντηση του Αλέγκρι στους Μαδριλένους ήταν αρνητική. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν οι Ιταλοί, ο Αλέγκρι ενημερώθηκε από τον Αντριάνο Γκαλιάνι, τον πρώην αντιπρόεδρο της Μίλαν και φίλο του Πέρεθ, για το ενδιαφέρον της Ρεάλ, απαντώντας ωστόσο αρνητικά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα