Κροτόνε - Λάτσιο 2-2

Gazzetta team
Κροτόνε - Λάτσιο 2-2

bet365

Η ομάδα του Βάλτερ Τζένγκα πήρε βαθμό (2-2) κόντρα στους Λατσιάλι, οι οποίοι δεν κατάφεραν να κλειδώσουν το Champions League. Μεγάλα διπλά για Κιέβο, Κάλιαρι, Ουντινέζε.

Μετά την ήττα της Ιντερ από τη Σασουόλο η Λάτσιο είχε την ευκαιρία να εξασφαλίσει και μαθηματικά μια θέση στην 4άδα, αλλά η Κροτόνε παλεύει για την παραμονή της και στο Ezio Scida δεν είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Αυτό αποδείχθηκε ξανά, αφού η ομάδα του Τζένγκα έμεινε και δυσαρεστημένη στο τέλος επειδή δεν πήρε τη νίκη, με τους Ρωμαίους να περιμένουν πλέον τους Νερατζούρι στο Olimpico στη ματσάρα της τελευταίας αγωνιστικής της Serie A!

Σκόραρε ο Ναϊνγκολάν το πρώτο γκολ του αγώνα Ρόμα - Γιουβέντους; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Λάτσιο προηγήθηκε στο 17' με το πέναλτι του Λούλιτς, το οποίο πήρε ο ίδιος από τον Τσεκερίνι, με την Κροτόνε να ισοφαρίζει στο 29' με την κεφαλιάτου Σίμι. Το ματς ήταν δυνατό και καλό αλλά δεν είχε κάποιο άλλο γκολ στο ημίχρονο, για να έρθουν άλλα δύο στην επανάληψη. Στο 61' ο Τσεκερίνι κινήθηκε στο πίσω δοκάρι και αξιοποίησε το φάουλ του Μπαρμπέρις κάνοντας το 2-1, για να έρθει το 2-2 από τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς που κατέβασε και εκτέλεσε εντός περιοχής. Δύο λεπτά μετά, ο Σέρβος είχε πολύ καλή ευκαιρία για το 2-3 αλλά αστόχησε με κεφαλιά και όλα θα κριθούν πλέον στη... μετωπική με την Ιντερ.

Με την ισοπαλία, τελικά, η Κροτόνε παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού, όπου γίνεται ένας πραγματικός χαμός αφού πέντε ομάδες παλεύουν για παραμείνουν στην κατηγορία, 90 λεπτά πριν το τέλος της σεζόν! Τη νίκη της ημέρας την έκανε η Κάλιαρι, η οποία με γκολ του Παβολέτι στο 37' μετά το φάουλ του Λυκογιάννη πέρασε από το Artemio Franchi (0-1), με τις πιθανότητες της Φιορεντίνα για Ευρώπη να μειώνονται πολύ... Η Κιέβο βρέθηκε να χάνει στη Μπολόνια αλλά με τα γκολ των Τζακερίνι και Ινγκλέζε πήρε το τρίποντο (1-2) και είναι στο +2 από την 18η θέση, όπως και η Ουντινέζε που νίκησε στη Βερόνα (0-1) με το γκολ του Μπαράκ και πανηγύρισε την πρώτη νίκη με τον Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο και γενικά την πρώτη έπειτα από... τρεις μήνες!

Τέλος, η Σπαλ προηγήθηκε στο Τορίνο με το σουτ του Γκράσι εκτός περιοχής στο 22' αλλά η Γκρανάτα, αν και αδιάφορη, επιτέθηκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, πίεσε, είχε δοκάρι και τελικά ανέτρεψε την κατάσταση χάρη στα γκολ των Μπελότι (68') και Ντε Σιβέστρι (87'). Ετσι, η νεοφώτιστη παραμένει σε... αναμένα κάρβουνα, αφού αυτή τη στιγμή, μία αγωνιστική πριν το τέλος, σώζεται στην ισοβαθμία με την Κροτόνε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα