Ουντινέζε - Ίντερ 0-4

Gazzetta team
Ουντινέζε - Ίντερ 0-4

bet365

Η Ίντερ επικράτησε με 4-0 μέσα στην έδρα της Ουντινέζε και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για την 4η θέση και την έξοδο στο Champions League.

Η νίκη στο Ούντινε ήταν για την Ίντερ μονόδρομος καθώς οι «Νερατζούρι» έχασαν έδαφος για τη μάχη της 4ης θέσης μετά την ήττα από τη Γιουβέντους την περασμένη αγωνιστική.

Οι παίκτες του Σπαλέτι έκαναν αυτό που έπρεπε και πέρασαν άνετα με το διπλό (0-4) μειώνοντας έτσι προσωρινά στον ένα βαθμό από την 4η Λάτσιο, η οποία υποδέχεται την Αταλάντα.

Το ματς τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο. Με κεφαλιά του Ρανόκια στο 12' η Ίντερ πήρε κεφάλι στο σκορ και στη συνέχεια με δύο αντεπιθέσεις μέσα σε δύο λεπτά, οι Ραφίνια (44') και Ικάρντι (45') καθάρισαν το παιχνίδι, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Σκόραρε ο Αζάρ το πρώτο γκολ του αγώνα Τσέλσι - Λίβερπουλ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο 49' η Ουντινέζε έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της απολύτως δίκαιης κόκκινης που αντίκρισε ο Φοφανά, ο οποίος πάτησε τον Πέρισιτς και τιμωρήθηκε για την αντιαθλητική ενέργειά του.

Το 0-4 έγραψε ο Βαλέρο στο 71', με την Ίντερ να ευελπιστεί πλέον σε απώλεια βαθμών της Λάτσιο, τη στιγμή που η Ουντινέζε παραμένει σε άβολη θέση με μόλις τρεις βαθμούς απόσταση από τη γραμμή του υποβιβασμού.

udi-int от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

SERIE A Τελευταία Νέα