Σαμπντόρια - Ίντερ 0-5

Gazzetta team
Σαμπντόρια - Ίντερ 0-5

bet365

Ένας... σεληνιασμένος Μάουρο Ικάρντι έβαλε τέσσερα γκολ στη Σαμπντόρια, με την Ίντερ να περνάει από τη Γένοβα με το εμφατικό 0-5 και να πατάει ξανά τετράδα! Έσπασε το φράγμα των 100 γκολ στη Serie A ο Αργεντινός επιθετικός!

Ένας Ικάρντι να τον πιεις στο ποτήρι! Ο Αργεντινός επιθετικός είδε σαν... κόκκινο πανί την πρώην του ομάδα, τη Σαμπντόρια, και την έκανε φύλλο και φτερό μόνος του!

Ο Ικάρντι τα έκανε όλα στη Γένοβα καθώς σημείωσε τέσσερα γκολ, έσπασε το φράγμα των 100 τερμάτων στη Serie A (έφτασε συνολικά τα 103) και οδήγησε την Ίντερ σε περίπατο (0-5) στην έδρα της «Σαμπ».

Λειψία - Μπάγερν Μονάχου με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η κεφαλιά του Πέρισιτς στο 26' θα άνοιγε το σκορ για να πάρει στη συνέχεια το όπλο του ο Ικάρντι και να μην αφήσει τίποτα όρθιο! Πριν βγει το ημίχρονο είχε κάνει ήδη χατ-τρικ με εύστοχο πέναλτι στο 30', με ένα πανέξυπνο τακουνάκι ένα λεπτό αργότερα (31') και με ένα δυνατό κοντινό σουτ στο 44' για το 0-4!

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους (52'), ο Αργεντινός επιθετικός με ένα πανέμορφο «σκαστό» βολέ σημείωσε το τέταρτό του γκολ και συνολικά το πέμπτο των «Νερατζούρι» στην αναμέτρηση.

Κάπου εκεί η Ίντερ και ο Ικάρντι έβαλαν φρένο, με την ομάδα του Σπαλέτι να επιστρέφει στις νίκες με εμφατικό τρόπο (0-5) και να «πατάει» ξανά στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.

Сампдория - Интер. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

SERIE A Τελευταία Νέα