Λάτσιο - Μίλαν 0-0 κ.α., (παρ. 4-5 πεν.)

Gazzetta team
Λάτσιο - Μίλαν 0-0 κ.α., (παρ. 4-5 πεν.)

bet365

Λάτσιο και Μίλαν δεν σκόραραν ύστερα από συνολικά 210 λεπτά (0-0) και στα πέναλτι οι Rossoneri πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Coppa Italia, όπου θα παίξουν με την Γιουβέντους.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Υστερα από απουσία ενός έτους η Μίλαν επιστρέφει στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και θα παίξει ξανά με την Γιουβέντους. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, για 6ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις δεν δέχθηκε γκολ και ύστερα από 120 'λευκά' λεπτά επικράτησε 4-5 των Ρωμαίων στα πέναλτι, με τους Στρακόσα και Ντοναρούμα να κάνουν από δύο επεμβάσεις και τον δηλωμένο, Λατσιάλε, Αλέσιο Ρομανιόλι και σκοράρει το καθοριστικό πέναλτι και να μην πανηγυρίζει στο δραματικό φινάλε...

Ο Ντοναρούμα έπιασε δουλειά από νωρίς βγάζοντας την κεφαλιά του Ιμόμπιλε και τη συρτή σέντρα-σουτ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και η Μίλαν τη... γλίτωσε καθώς το σουτ του Σέρβου μέσου πέρασε έξω ύστερα από γκάφα του Ροδρίγες. Η ευκαιρία φάση για τους Rossoneri ήρθε στο 18' όταν ο Σούσο έκανε ντρίμπλες και σουτ εκτός περιοχής το οποίο έβγαλε ο Στρακόσα. Η Λάτσιο είχε περισσότερη κατοχή και πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος στου οποίου το φινάλε έκλεισε με το λάθος του Ντοναρούμα, ο οποίος επέτρεψε στον Ιμόμπιλε να σουτάρει από πολύ πλάγια με κενή εστία και τελικά δεν τον πλήρωσε.

Στο πρώτο τέταρτο του πρώτου μέρους η Μίλαν είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με το σουτ του Καλάμπρια που απέκρουσε ο Στρακόσα (56') και με το αριστερό του Τσαλχάνογλου που πέρασε άουτ (58'). Η Λάτσιο πάτησε καλύτερα στη συνέχεια αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη ζημιά στην καλά οργανωμένη άμυνα των Rossoneri, που στην παράταση έχασαν ευκαιρία-μύθο με τον Νίκολα Κάλινιτς, ο οποίος στο 119' πέταξε την μπάλα άουτ σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. Ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι.

Ιμόμπιλε. Γκολ. 1-0 η Λάτσιο
Ροδρίγες. Το πιάνει ο Στρακόσα. Μένει το 1-0
Μιλίνκοβιτς. Το πιάνει ο Ντοναρούμα. Μένει το 1-0
Μοντολίβο. Το πιάνει ο Στρακόσα. Μένει το 1-0
Λούκας. Το πιάνει ο Ντοναρούμα. Μένει το 1-0
Μποναβεντούρα. Γκολ. 1-1 η Μίλαν
Παρόλο. Γκολ. 2-1 η Λάτσιο
Μπορίνι. Γκολ. 2-2 η Μίλαν
Φελίπε Αντερσον. Γκολ. 3-2 η Λάτσιο
Μπονούτσι. Γκολ. 3-3 η Μίλαν
Λούλιτς. Γκολ. 4-3 η Λάτσιο
Τσαλχάνογλου. Γκολ. 4-4 η Μίλαν
Ράμος. Αουτ. Μένει το 4-4
Ρομανιόλι. Γκολ. 4-5 η Μίλαν, που προκρίνεται στον τελικό!

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντζάγκι): Στρακόσα, Ράντου, Ντε Βράι, Κάσερες (68' Λουίζ Φελίπε), Λούκας, Λούλιτς, Μάρουσιτς (93' Λουκάκου), Παρόλο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λουίς Αλμπέρτο (67' Φελίπε Αντερσον), Ιμόμπιλε.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Ροδρίγες, Μπίλια, Κεσί (96' Μοντολίβο), Μποναβεντούρα, Τσαλχάνογλου, Σούσο (108' Μπορίνι), Κουτρόνε (70' Κάλινιτς).

 

SERIE A Τελευταία Νέα