Κροτόνε - ΣΠΑΛ 2-3

Gazzetta team
Κροτόνε - ΣΠΑΛ 2-3

bet365

Η ΣΠΑΛ επικράτησε με 3-2 της Κροτόνε στη μάχη της ουράς στη Serie A και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην προσπάθεια που γίνεται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το Κροτόνε – ΣΠΑΛ όσο... αντι-εμπορικό κι αν ακουγόταν, άλλο τόσο ενδιαφέρον είχε στη μάχη που γίνεται για την αποφυγή της 18ης θέσης που ρίχνει κατηγορία στη Serie A.

Τελικά αυτή που χαμογέλασε ήταν η ΣΠΑΛ, η οποία με 2-3 πήρε τη νίκη στην έδρα της Κροτόνε και μαζί το «εξάποντο», δίνοντας πλέον τεράστιο ενδιαφέρον στην ουρά της Serie A.

Μετά από ευκαιρίες που χάθηκαν εκατέρωθεν, η ΣΠΑΛ ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Αντενούτσι στο 37' για να έρθει με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μπούντιμιρ στο 49' και να ισοφαρίσει για την Κροτόνε σε 1-1.

Μάντσεστερ Γ. – Τσέλσι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ΣΠΑΛ, όμως, μέσα σε ένα δεκάλεπτο, αρχικά με τον Σίμιτς στο 51' και στη συνέχεια με τον Παλόσκι στο 60' έκανε το 1-3 και πήρε σημαντικό προβάδισμα για μια πολύτιμη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι ανησύχησαν στο τέλος (παίζοντας και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σκιαταρέλα) καθώς η Κροτόνε και πάλι με τον Μπούντιμιρ (86') μείωσε σε 2-3, αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, μειώνοντας μόλις στον ένα βαθμό τη διαφορά από την Κροτόνε που βρίσκεται πλέον ένα βαθμό πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

 

SERIE A Τελευταία Νέα