Βερόνα - Μπενεβέντο 1-0

Βερόνα - Μπενεβέντο 1-0

Gazzetta team
Βερόνα - Μπενεβέντο 1-0

bet365

Η Ελλάς Βερόνα νίκησε 1-0 την Μπενεβέντο των δέκα παικτών και με την πρώτη νίκη της βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού της Serie A.

Τσάμπιονς Λιγκ, Μάντεστερ Σίτι - Νάπολι, ώρα 21:45. (21+)!

Από το πρώτο κομμάτι της σεζόν είχε φανεί ότι οι δύο ομάδες θα παλέψουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό και μάλλον η Μπενεβέντο δεν θα παλέψει καν, αφού ύστερα από 8 αγώνες δεν έχει ούτε βαθμό. Η Βερόνα ήταν αυτή που πήρε τη μάχη της παραμονής στο Bentegodi σκοράροντας προς το τέλος της αναμέτρησης. Στο πρώτο μέρος έγινε η φάση που έκρινε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του αγώνα. Στο 37' ο Λούκα Αντέι έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Βαλότι και είδε απευθείας κόκκινη και τελικά η Βερόνα έκαμψε την αντίσταση των Stregoni στο 74' όταν ύστερα από σέντρα από αριστερά ο Ρόμουλο με όμορφο πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα