Σανάμπρια: «Δέχομαι απειλές, δεν έφτυσα τον Μέσι»

messi_1

bet365

Ο Αντόνιο Σανάμπρια αποκάλυψε πως δέχεται απειλές, μετά τον τσακωμό του με τον Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση της Αργεντινής με την Παραγουάη.

Ο Αντόνιο Σανάμπρια αποκάλυψε μέσω του προφίλ του στο Instagram, αποκάλυψε πως δέχεται απειλές, μετά τον τσακωμό του με τον Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση της Αργεντινής με την Παραγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Στο 85ο λεπτό ο Αργεντινός και ο Παραγουανός είχαν έναν έντονο διάλογο που κατέληξε με τον επιθετικό της Τορίνο να φτύνει τον super star της Ίντερ Μαϊάμι στην πλάτη. Ο Σανάμπρια από εκείνη τη στιγμή και μετά προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του με κάθε δυνατό τρόπο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο σε κανέναν.

«Αισθάνομαι υποχρεωμένος να βγω έξω και να αρνηθώ αυτό που συνέβη χθες το βράδυ. Για το απλό γεγονός να δω την οικογένειά μου να επηρεάζεται και να δέχομαι πολλές απειλές για ένα γεγονός που δεν συνέβη ποτέ. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο σε έναν συνάδελφο ή σε οποιοδήποτε άτομο από σεβασμό. Τι παράδειγμα θα έδινα στις κόρες μου κάνοντας μια τέτοια πράξη; Συνιστώ να δουν όλες τις εικόνες», έγραψε στο Instagram ο επιθετικός της Τορίνο.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα