Μπέκαμ: Τι λέει στο ντοκιμαντέρ του Netflix για το λυτρωτικό γκολ επί της Ελλάδας (vid)

Μπέκαμ

bet365

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο ντοκιμαντέρ του Netflix μιλάει για τις ωραίες αλλά και τις δύσκολες στιγμής στην καριέρα του. Ανάμεσα σ' αυτές ήταν και όταν έπρεπε να... κουβαλήσει την εθνική Αγγλίας στις πλάτες του κόντρα στην Ελλάδα.

Στο τρίτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του στο Netflix, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναφέρεται στο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Εθνική Ελλάδας.

Στις 6 Οκτωβρίου 2001 ο Μπέκς σημείωσε ένα λυτρωτικό γκολ τόσο για την εθνική του ομάδα όσο και για τον ίδιο, στερώντας από την Ελλάδα μια νίκη γοήτρου στα προκριματικά του Μουντιάλ της Νότιας Κορέας.

«Παρόλο που ειπώθηκαν φρικτά πράγματα για εμένα όλα αυτά τα χρόνια, τα ξέχασα όλα. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν τόσο δύσκολα που... Νόμιζα είχαν ένα κόστος για μένα που ίσως δεν είχα καταλάβει ούτε ο ίδιος. Ήθελα να κάνω κάτι για να διορθώσω αυτό που έκανα το '98. Ήθελα να τους ικανοποιήσω όλους».

Το 1998 είχε αποκλειστεί η Αγγλία από την Αργεντινή πρόωρα, με τον Μπέκαμ να παίρνει κόκκινη κάρτα. Και με το λυτρωτικό γκολ επί της Εθνικής ένιωσε ότι εξιλεώνεται.

Σε παλιότερη συνέντευξή του είχε πει: «Ενιωσα ότι επιτέλους ήρθε η συγχώρεση απ’ ολόκληρο το έθνος μετά απ' αυτό που είχα κάνει τέσσερα χρόνια πριν και την αποβολή μου απέναντι στην Αργεντινή. Με συγχώρησαν οι οπαδοί όλων των οπμάδων. Ήταν τόσο σημαντικό το ματς αυτό (με την Ελλάδα). Ήμουν και ο αρχηγός της Αγγλίας».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα