Γκρίλις: Σταμάτησε να μιλήσει σε οπαδό της Αγγλίας σε αναπηρικό αμαξίδιο (vid)

Newsroom
grealish

bet365

Ο αστέρας της Αγγλίας, Τζακ Γκρίλις, παρότι δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της ομάδας του, βρήκε χρόνο μετά τον αγώνα με τη Μάλτα για να μιλήσει με έναν οπαδό των Τριών Λιονταριών με κινητική αναπηρία.

Ο Τζακ Γκρίλις δεν αγωνίστηκε στον προκριματικό αγώνα για το Euro 2024 στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στη Μάλτα.

Ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι καταγράφηκε από κάμερα μετά το παιχνίδι να μιλάει στον φοιτητή δημοσιογραφίας Τζακ Χορν και υποστηρικτή της Γιουνάιτεντ στη μικτή ζώνη.

Ο Γκρίλις ακουγόταν να μιλάει στον Θορν για τη νίκη της Σίτι με 3-0 επί των «Κόκκινων Διαβόλων» στο ντέρμπι του Μάντσεστερ τον περασμένο μήνα, πριν δεχτεί να ποζάρει για μια φωτογραφία. Ο Άγγλος διεθνής ρώτησε τον νεαρό για τις φιλοδοξίες του να γίνει δημοσιογράφος, αφού εκείνος του αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο τελευταίο έτος των σπουδών του. Ο ακραίος επιθετικός αστειεύτηκε ότι στη συνέχεια θα συμφωνούσε σε μια συνέντευξη «αρκεί να μην πεις άσχημα πράγματα για μένα».

Το βίντεο με τη συνομιλία τους έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να επαινούν τον σούπερ σταρ που αφιέρωσε χρόνο για τον νεαρό φίλαθλο.

Θυμίζουμε ότι τα «Τρια Λιοντάρια» παρά την κακή εμφάνιση κόντρα στη Μάλτα επικράτησαν 2-0 και «καπάρωσαν» και τυπικά την πρωτιά του ομίλου

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα