Προκριματικά Euro: «Δρακόντεια» μέτρα σε Λονδίνο και Λιλ υπό το φόβο νέας τρομοκρατικής επίθεσης

Βασίλης Μπαλατσός
wembley_police

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αναμένεται αυστηρά μέτρα σε Λονδίνο και Λιλ για τις αναμετρήσεις Αγγλία - Ιταλία και Γαλλία - Σκωτία, λόγω της τρομικρατικής επίθεσης στις Βρυξέλλες.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές σε Αγγλία και Γαλλία για δυο αποψινές (17/10) ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις. H τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους δυο Σουηδοί οδήγησε στην ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας για τα παιχνίδια Αγγλία - Ιταλία και Γαλλία - Σκωτία.

Στις 21:45 τα Λιοντάρια θα υποδεχτούν τη Σκουάντρα Ατζούρα για τον 3ο Όμιλο των προκριματικών του Εuro 2024. Από νωρίς το πρωί το «Γουέμπλεϊ» έχει «θωρακιστεί» και υπάρχει σχέδιο για την ασφαλή μεταφορά των οπαδών δυο ομάδων.

Στις 22:00 στο «Πιερ Μορουά» της Λιλ η Γαλλία θα φιλοξενήσει την έτερη... περασμένη στο Euro, Σκωτία, σε φιλική αναμέτρηση. Ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανάν ανακοίνωσε την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων και έδωσε εντολή να ενισχυθούν οι έλεγχοι στα σύνορα με το Βέλγιο. Περιμετρικά του γηπέδου θα υπάρχουν 200 αστυνομικοί και 100 ειδικές δυνάμεις.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα