Σοκαρισμένος ο προπονητής της Σουηδίας: «Σε τι κόσμο ζούμε;»

Σοκαρισμένος ο προπονητής της Σουηδίας: «Σε τι κόσμο ζούμε;»

Newsroom
sweden

bet365

Τη θλίψη του για την ανείπωτη τραγωδία στο Βέλγιο, όπου ένας τρομοκράτης δολοφόνησε δύο Σουηδούς που βρέθηκαν στις Βρυξέλλες για να στηρίξουν τη χώρα τους, εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής των Σκανδιναβών, Γιάνε Άντσερσον.

Σε κατάσταση σοκ εξακολουθούν να βρίσκονται η σουηδική, αλλά και η βελγική πολιτεία, μετά την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16/10) στις Βρυξέλλες, όπου δολοφονήθηκαν δύο Σουηδοί άνθρωποι που είχαν ταξιδέψει για να στηρίξουν την προσπάθεια της χώρας τους απέναντι στο Βέλγιο, στα προκριματικά του Euro.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο δράστης, Λασουέντ Αμπντεσλάμ πυροβολήθηκε από αστυνομικούς στο προάστιο των Βρυξελλών Σέρμπεκ, μέσα σε ένα καφέ, καθώς λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στο νοσοκομείο.

Ο προπονητής της Σουηδίας, Γιάνε Άντσερσον, εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια των δύο Σουηδών, καθώς δήλωσε απογοητευμένος για τη σημερινή κοινωνία.

«Όταν κατέβηκα στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, ενημερώθηκα για ό,τι έγινε. Αμέσως, ένιωσα ότι ήταν εντελώς εξωπραγματικό. Σε τι κόσμο ζούμε σήμερα;

Μπήκα στα αποδυτήρια και όταν είδα ότι η ομάδα ήταν σε αναβρασμό συζητώντας το θέμα, συμφωνήσαμε 100% ότι δεν θέλαμε να παίξουμε από σεβασμό για τα θύματα και τις οικογένειές τους», δήλωσε μετά τη διακοπή του αγώνα ο τεχνικός των Σουηδών.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα