Εθνική Ελπίδων: Η βαθμολογία στον όμιλο μετά την ισοπαλία με την Κροατία 

Οι Ελπίδες

bet365

Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων πήρε τον βαθμό με την Κροατία (2-2) στα τελευταία λεπτά του αγώνα στο γήπεδο της Τρίπολης και έφτασε έτσι στους 5 βαθμούς στον προκριματικό όμιλό της.

Μετά το 2-2 της Ελλάδας με την Εθνική Ελπίδων της Κροατίας στην Τρίπολη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφτασε στους 5 πόντους στον όμιλό του. Ωστόσο υπάρχει ως προς το πρόγραμμα της Παρασκευής και το Πορτογαλία - Λευκορωσία που θα ξεκινήσει στις 19.30.

Σε σχέση με το τι ισχύει για την Εθνική Ελπίδων στην προκριματική φάση (52 ομάδες) συμμετέχουν οι Εθνικές 52 Ομοσπονδιών, οι οποίες χωρίζονται σε 9 ομίλους των 5 ή 6 ομάδων. Στα Plays Offs (6 ομάδες, Νοέμβριος 2024) συμμετέχουν οι 6 ομάδες που τερμάτισαν στην 2η θέση του ομίλου τους (εξαιρουμένων των τριών 2ων με τις καλύτερες αγωνιστικές επιδόσεις), οι οποίες δίνουν αγώνες μπαράζ εντός και εκτός έδρας. Στην τελική φάση (16 ομάδες, καλοκαίρι 2025) μετέχουν οι 9 επικεφαλής των ομίλων της προκριματικής φάσης και οι 3 καλύτερες δεύτερες, οι 3 νικητές των μπαράζ και η διοργανώτρια Σλοβακία.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Πορτογαλία* 6
Ελλάδα 5
Κροατία* 4
Νησιά Φερόε 4
Ανδόρα* 3
Λευκορωσία* 3

* Οι Πορτογαλία και Κροατία έχουν από 2 αγώνες, η Ελλάδα με τα Νησιά Φερόε από 3 και οι Ανδόρα και Λευκορωσία από 5 αγώνες.

Η τρέχουσα αγωνιστική

13/10

Ελλάδα - Κροατία 2-2
Πορτογαλία - Λευκορωσία: 19.30

Η επόμενη αγωνιστική (8η)

17/10

Πορτογαλία - Ελλάδα
Κροατία - Λευκορωσία
Ανδόρα - Νησιά Φερόε

@Photo credits: eurokinissi
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα