Ελλάδα: Οι υποψηφιότητες των Κουλιεράκη και Ιωαννίδη και η πιθανότητα για Μάνταλο στον άξονα

ell

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ελλάδας για το παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να έχει σχηματίσει μία πρώτη εικόνα στο μυαλό του για την εντεκάδα.

Όλα έτοιμα για την Εθνική Ελλάδας, η οποία φιλοξενείται από την Ιρλανδία (21:45) το βράδυ της Παρασκευής. Η προετοιμασία της χώρας μας ολοκληρώθηκε με την προπόνηση επί ιρλανδικού εδάφους και ο Γκουστάβο Πογιέτ έβγαλε μία εικόνα στο μυαλό του ενόψει του ματς.

Συγκεκριμένα, σε σχηματισμό 4-2-3-1 ή 4-3-3, ο Βλαχοδήμος αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Ρότα με τον Τσίμικα στα δύο άκρα της άμυνας, έχοντας τον Μαυροπάνο ως σίγουρο για ένα από τα δύο στόπερ. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα ερωτηματικό μεταξύ Κουλιεράκη και Ρέτσου για τον παρτενέρ. Ο δε Κουλιεράκης είναι υποψήφιος για βασικός εδώ και τουλάχιστον 2 ημέρες. Στη συνέχεια ο Σιώπης θα είναι στη μεσαία γραμμή και θέση δίπλα του διεκδικούν τόσο ο Γαλανόπουλος όσο και ο Αλεξανδρόπουλος ενώ μπροστά τους, θα είναι ο Μπακασέτας.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης στο Gazzetta: «Νίκη και με την Ολλανδία, να μας κάνουν τη χάρη και οι Γάλλοι...» (vid)

Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να είναι ο Μάνταλος με τον Μασούρα και στην κορυφή θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν όλοι οι διαθέσιμοι φορ οι οποίοι είναι ο Παυλίδης, ο Γιακουμάκης αλλά και ο Ιωαννίδης. Υπάρχει δηλαδή επί τάπητος και η υποψηφιότητα του Ιωαννίδη. Τέλος, ο έμπειρος κόουτς έχει δοκιμάσει τον Μάνταλο στη μεσαία γραμμή και δίπλα στον Σιώπη, κάτι το οποίο, εφόσον συμβεί, θα παίξει άλλος παίκτης στα… φτερά. Είναι δηλαδή και αυτή μία εκδοχή.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα