Άστον Βίλα - Λέστερ 2-1: Απίθανη πρόκριση στον τελικό του League Cup!

Gazzetta team
Άστον Βίλα - Λέστερ 2-1: Απίθανη πρόκριση στον τελικό του League Cup!

bet365

Σε έναν... απίθανο ημιτελικό, η Αστον Βίλα επικράτησε 2-1 της Λέστερ με γκολ στο τέλος και βρέθηκε στον τελικό του League Cup!

«We are on fire» φώναζε μετά το τέλος του ματς ο αρχηγός της Άστον Βίλα, Τζακ Γκρίλις και δικαιολογημένα έπειτα από την απίστευτη τροπή που πήρε το ματς στο Βίλα Παρκ. Αστον Βίλα και Λέστερ ετοίμαζαν τα πλάνα τους για τη ρώσικη ρουλέτα, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον Τρεζεγκέ, ο οποίος έστειλε τη Βίλα στον 90 τελικό του League Cup (2-1)!


Xωρίς τον ανέτοιμο Βάρντι παρουσιάστηκε η Λέστερ στο «Βίλα Παρκ» στον επαναληπτικό του 1-1. Ωστόσο, ήταν αυτή που απείλησε πρώτη. Στο 3ο λεπτό ο Ιεανάτσο βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει ιδανικά. Οι «Αλεπούδες» ήταν πιο ορεξάτες, πίεσαν και στο 6' έχασαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Μάντισον με διπλή προσπάθεια δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα βρέθηκε σε θέση βολής, όμως νικήθηκε από τον Νάιλαντ. Αντίθετα, η Άστον Βίλα στην πρώτη της ευκαιρία κατάφερε να βρει δίχτυα. Ο Γκρίλις μοίρασε ωραία και ο Τάργκετ με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σμάιχελ. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά η Βίλα ήταν εξαιρετικό στο ανασταλτικό κομμάτι. Στην επανάληψη, η Λέστερ πίεσε, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έβρισκαν χώρους. Ωστόσο, Γκρίλις και Σαματά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Η Λέστερ στην πιο ουσιαστική της φάση στην επανάληψη ισοφάρισε σε 1-1. Στο 71΄ο Ιεανάτσο από εξαιρετική προσπάθεια του Μπαρνς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα! Ο Σμιθ πέρασε στο ματς Μοχαμαντί και Τρεζεγκέ και δικαιώθηκε! Στις καθυστερήσεις οι δυο Αιγύπτιοι συνδυάστηκαν και ο τελευταίος με άψογο τελείωμα έστειλε τη Βίλα στον τελικό.

Αστον Βίλα: Νάιλαντ, Γκιλμπέρ (84' Χάριχεϊν, Μινγκς, Χάουζ, Τάργκετ, Κόνσα, Γκρίλις, Νακαμπά, Ελ Γκάζι (77' Τρεζεγκέ), Λουίζ, Σαματά (77' Ελ Μοχαμαντί)

Λέστερ: Σμάιχελ, Εβανς, Περέιρα, Σογιουντσού, Τσίλγουελ, Τίλεμανς, Ν'Ντιντί, Μάντισον, Ιεανάτσο, Μπαρνς (86΄ Γκρέι), Πέρεθ (56' Βάρντι)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα