Σαουθάμπτον – Τότεναμ 1-0: Αγιε νέε χρόνε (vid)

Gazzetta team
Σαουθάμπτον – Τότεναμ 1-0: Αγιε νέε χρόνε (vid)

bet365

Η Σαουθάμπτον συνέχισε το αήττητο σερί της, νίκησε 1-0 την Τότεναμ και άφησε την ομάδα του Μουρίνιο στο -6 από την τετράδα. Νίκη ελπίδας για Γουότφορντ.

Μία μόλις νίκη και αυτή με το ζόρι στην τελευταία τετράδα αγώνων. Η Τότεναμ δεν είναι σε καλή κατάσταση και το πιστοποίησε με την επίσκεψή της στο Σαουθάμπτον. Εκεί όπου σχεδόν δεν επιτέθηκε ποτέ και μοιραία ηττήθηκε με 1-0 και τη δική της άσχημη εμφάνιση. Οι Αγιοι έκαναν πολύ δυνατό α μέρος και στο 17' ο Ινγκς με υπέροχο τρόπο (πέρασε την μπάλα πάνω από τον Αλντερβαϊρελντ και πλάσαρε με σκαστό μονοκόμματο) έφτασε τα 13 γκολ στη σεζόν. Απάντηση δεν υπήρξε και η Σαουθάμπτον διεύρυνε σε τέσσερις αγωνιστικές το αήττητό της, ενώ η Τότεναμ ξέμεινε στο -6 από την τετράδα

Σαουθάμπτον (Ραλφ Χάζενχιτλ): ΜακΚάρθι, Μπερτράντ, Σοάρες, Στέφενς, Μπέντναρεκ, Αρνμστρονγκ (90' Ρομέου), Ρέντμοντ, Χόιμπιεργκ, Γουόρντ-Πράουζ, Ντζενεπό (58' Λονγκ), Ινγκς (76' Ομπαφέμι)

Τότεναμ (Ζοσέ Μουρίνιο): Γκασανίγα, Βερτόνγκεν, Αλντερβαϊρελντ, Οριέ, Σισοκό, Ντέλε Αλι, Ερικσεν, Ντομπελέ (25' Ντομπελέ), Σεσενιόν, Κέιν (75' Λαμέλα).


Ξαφνικά ομαδάρα η Γουότφορντ
Μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου, όταν νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κανείς δεν έβλεπε κάτι θετικό στη Γουότφορντ και δεν πίστευε ότι αυτή η ομάδα θα μπορούσε να σωθεί. Εκτοτε όμως ακολούθησαν δύο ακόμα νίκες και μία ισοπαλία στο καλύτερο σερί της για φέτος. Με το 2-1 επί της Γουλβς μάλιστα πλησίασε στο -1 από την έξοδό της από την επικίνδυνη ζώνη. Ντεουλοφέου (30') και Ντουκουρέ (49') έδωσαν καθαρό προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά ο Νέτο (60') μείωσε για τους Λύκους, που πίεσαν έντονα μέχρι το φινάλε και ειδικά μετά την αποβολή του Καμπασέλε (71') της Γουότφορντ. Η τελευταία ωστόσο, άντεξε και πλέον κοιτάζει με αισιοδοξία το 2020.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα