Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Μια 20ετία είχε να δει τέτοια ομάδα η Premier League! (vid)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Μια 20ετία είχε να δει τέτοια ομάδα η Premier League! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Μια 20ετία είχε να δει τέτοια ομάδα η Premier League! (vid)

bet365

Μετά και το 1-0 στο Μπράιτον, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κάνει Χριστούγεννα μέσα στην πρώτη 5άδα της Premier League και το επίτευγμά της είναι τέτοιο που είχε να σημειωθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα περίπου μια 20ετία!

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι «λεπίδες» του Κρις Γουάιλντερ κερδίζουν όλο και περισσότερους οπαδούς και θαυμαστές με όσα κάνουν τη φετινή αγωνιστική περίοδο, στην πρώτη παρουσία της ιστορίας τους στην σύγχρονη μορφή του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Παραμένοντας αήττητη στα 9 πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια της σεζόν, έχοντας μάλιστα περάσει από έδρες όπως το «Στάμφορντ Μπριτζ» (2-2 με την Τσέλσι), το «Γκούντισον Παρκ» (2-0 την Έβερτον), το Tottenham Hotspur Stadium (1-1 με Τότεναμ), το «Μολινό» (1-1 με Γουλβς) και το «Carrow Road» (2-1 τη Νόριτς), η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει κάνει... πάταγο.

Είναι η πρώτη φορά στα 119 χρόνια ζωής του κλαμπ που καταφέρνει να μην φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από 9 πρώτα ματς μακριά από το κοινό του σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Παράλληλα, το σύνολο του Γουάιλντερ έχει τα περισσότερα clean sheets από κάθε άλλη ομάδα στις τέσσερις κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου από την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και η τελευταία φορά που κάποια νεοφώτιστη βρισκόταν εντός 5άδας της Premier τα Χριστούγεννα, ήταν πίσω στο 2000, η Ίπσουϊτς!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα