Κλοπ: Επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ! (vid)

Κλοπ: Επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: Επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ! (vid)

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε στον κόσμο της Λίβερπουλ πως υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα που έχει αγαπήσει και θα παραμείνει στους «κόκκινους» μέχρι και το 2024!

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

«Λατρεύουμε τον σύλλογο και τη δουλειά που κάνουμε εδώ...». Αυτό είναι από τα πιο σημαντικά μηνύματα που θα μπορούσε να στείλει ο Γιούργκεν Κλοπ στον κόσμο της ομάδας, με την ανακοίνωση της υπογραφής του νέου συμβολαίου με τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

«Ξέρουμε πόσα έχουμε πετύχει και πόσα ακόμα θέλουμε και σκοπεύουμε να πετύχουμε» ανέφερε ο Γερμανός που βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της Λίβερπουλ από το 2015 και έχει μεταλλάξει την ομάδα σε διεκδικήτρια τίτλων και κορυφαία στην Ευρώπη, έχοντας αναλάβει ένα απόλυτα εύθραυστο σύνολο που είχε χάσει αρκετή από την αίγλη του...

Μαζί του φυσικά παραμένουν στο τιμ και οι συνεργάτες του, Πίτερ Κράβιετς και Πεπ Λίντερς. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Kloppo, εφόσον τηρηθεί μέχρι τέλους, θα είναι το πιο μακροχρόνιο της προπονητικής του καριέρας και θα γίνει ο μακροβιότερος στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου μετά τον Μπομπ Πέισλι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα