Η Γιουνάιτεντ πουλάει Πογκμπά, για να κάνει τρεις μεταγραφές

Gazzetta team
Η Γιουνάιτεντ πουλάει Πογκμπά, για να κάνει τρεις μεταγραφές

bet365

Φαίνεται ότι μετράει αντίστοφα στο Μάντσεστερ ο “προβληματικός” για τη Γιουνάιτεντ Πολ Πογκμπά, με την ομάδα του να θέλει να τον δώσει και να πάρει τους Σαούλ, Φαν ντε Μπέεκ και Χάαλαντ.

Πέρσι η Ρεάλ το προσπάθησε πολύ, αλλά η Γιουνάιτεντ αρνήθηκε με κάθε τρόπο. Τώρα όμως φαίνεται ότι το έχουν ήδη μετανιώσει στο Μάντσεστερ, που δεν πώλησαν όταν έπρεπε τον Πολ Πογκμπά. Εκτός από τα γνωστά... τερτίπια του, ο Γάλλος μέσος έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν εξαιτίας προβλημάτων και δεν έχει βοηθήσει καθόλου την ομάδα του, με συνέπεια να σκέφτονται σοβαρά να τον πουλήσουν, ακόμα και τώρα τον Γενάρη, πράγμα πολύ δύσκολο βέβαια.

Η Γιουνάιτεντ επιθυμεί να κάνει τρεις μεταγραφές. Θέλει δύο μέσους (Σαούλ, Φαν ντε Μπέεκ) και ένα επιθετικό (Χάαλαντ). Για να τους αποκτήσει, θα πρέπει πρώτα να βάλει χρήματα στο ταμείο της από τον Πογκμπά, ο οποίος ούτως ή άλλως θέλει από καιρό μία αλλαγή στην καριέρα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα