Τότεναμ: Ο Σον έπαθε... Sonic! (vid)

Τότεναμ: Ο Σον έπαθε... Sonic! (vid)

Gazzetta team
Τότεναμ: Ο Σον έπαθε... Sonic! (vid)

bet365

Απίθανη έμπνευση από τους ανθρώπους των «σπιρουνιών», οι οποίοι μετέφεραν το γκολ του Κορεάτη κόντρα στην Μπέρνλι στο σύμπαν του αγαπημένου σκατζόχοιρου και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό!

Champions League: Χιλιάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Λες και όλα συνομότησαν ώστε να είμαστε θεατές δύο διαφορετικών όψεων του ίδιου νομίσματος που λέγεται Τότεναμ μέσα στο πρώτο μισό της σεζόν. Από την έλευση του Μουρίνιο κι έπειτα το κλίμα στους Λονδρέζους έχει αντιστραφεί πλήρως, το hype έχει εκτοξευθεί στα ύψη και οι οπαδοί της ομάδας έχουν βρει τον δικό τους... ήρωα στα μάτια του Χέουνγκ-Μιν Σον!

Μάλιστα, αυτό μπόρεσαν να το μετουσιώσουν και εικονικά, καθώς ομάδα από τους διαχειριστές των social media του συλλόγου, επεξεργάστηκε έτσι το γκολ του Κορεάτη απέναντι στη Μπέρνλι, ώστε αυτός να μοιάζει με τον «Sonic The Hedgehog», αγαπημένο ήρωα video games μέσα στα 90's και 00's και το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό!

Απολαύστε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα