Κάρντιφ - Σάλα: Προσέφυγε στο CAS, στα άκρα η κόντρα με την Ναντ

Κάρντιφ - Σάλα: Προσέφυγε στο CAS, στα άκρα η κόντρα με την Ναντ

Gazzetta team
Κάρντιφ - Σάλα: Προσέφυγε στο CAS, στα άκρα η κόντρα με την Ναντ

bet365

Στα άκρα οδηγεί η Κάρντιφ την διαμάχη της με την Ναντ αναφορικά με την μεταγραφή του αδικοχαμένου Εμιλιάνο Σάλα, προσφεύγοντας στα διαιτητικά δικαστήρια κατά της αρχικής απόφασης της FIFA, που απαιτούσε την πληρωμή της πρώτης δόσης ύψους 6 εκατ. ευρώ.

Συνέχεια στην δικαστική διαμάχη της με την Ναντ δίνει η Κάρντιφ, απρόθυμη να πληρώσει έστω και μισό ευρώ για την μεταγραφή του Εμιλιάνο Σάλα, η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Το επόμενο βήμα των Ουαλών είναι η προσφυγή στο CAS για να δικαιωθούν απέναντι στην πρωτοβάθμια απόφαση της FIFA, που επέβαλλε τον περασμένο Οκτώβρη την πληρωμή της πρώτης δόσης από το κόστος μεταγραφής του αποθανόντα σέντερ φορ.

Μετά και τον άδικο χαμό του Αργεντίνου επιθετικού, ο οποίος σκοτώθηκε κατά την αεροπορική του πτήση στην Αγγλία προκειμένου να υπογράψει πριν από έναν χρόνο, ο σύλλογος από την Ουαλία κατέστησε σαφές ότι δεν θα είναι διατεθειμένος να πληρώσει στους «κιτρινοπράσινους» το προβλεπόμενο ποσό των 16,5 εκατομμυρίων ευρώ, επικαλούμενος ότι η μεταγραφή έμεινε στην μέση και δεν επισημοποιήθηκε.

Παρ' όλα αυτά, το αρμόδιο όργανο της FIFA πήρε θέση τον Οκτώβριο του 2019, δίνοντας εντολή να καταβληθούν από την Κάρντιφ 6 εκατομμύρια ευρώ σε πρώτο στάδιο, ωθώντας τους ιθύνοντες του κλαμπ να οδηγήσουν την υπόθεση στα διαιτητικά δικαστήρια της Λωζάνης, δείχνοντας έμπρακτα την αμετακίνητη στάση τους.

Όπως ανακοίνωσε η πλευρά του CAS, η ακροαματική διαδικασία πρόκειται να διεξαχθεί την ερχόμενη άνοιξη, όμως, δεν πρόκειται να ληφθεί απόφαση, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα