Μουρίνιο: «Μου έστειλαν 700 μηνύματα, ακόμα και ο Γούντγουορντ»!

Μουρίνιο: «Μου έστειλαν 700 μηνύματα, ακόμα και ο Γούντγουορντ»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: «Μου έστειλαν 700 μηνύματα, ακόμα και ο Γούντγουορντ»!

bet365

Από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να έφυγε... κακήν κακώς, ωστόσο, ο Ζοσέ Μουρίνιο έλαβε πολλά μηνύματα από τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του με την πρόσληψή του στην Τότεναμ και αναφέρθηκε και στον Εντ Γούντγουορντ με τον οποίο συνεργαζόταν στους «κόκκινους διαβόλους»!

Μπάγερν - Παναθηναϊκός με Live Streaming* & προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο νέος κόουτς των «σπιρουνιών» στάθηκε στη συμπάθεια και τον σεβασμό που αντιλήφθηκε ότι τρέφουν για εκείνον στην προηγούμενη ομάδα του παρά τα όσα συνέβησαν στα 2,5 χρόνια που εργάστηκε στο «Ολντ Τράφορντ»...

«Έλαβα μηνύματα από παντού, απ' όλους! Συγγνώμη και στους 500 που δεν πρόλαβα να απαντήσω! Από την τελευταία μου ομάδα, μου έδειξαν πολλοί άνθρωποι τη συμπάθεια και τον σεβασμό που μου τρέφουν... Όλα ήταν ιδιαίτερα τα μηνύματα. Το 3ο, 4ο ή 5ο μήνυμα ήταν από τον Εντ Γούντγουορντ...» ήταν τα λόγια του Μουρίνιο στο SkySports.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα