Μπράιτον – Εβερτον 3-2: Πίκρα στο 94' για τα Ζαχαρωτά (vids)

Gazzetta team
Μπράιτον – Εβερτον 3-2: Πίκρα στο 94' για τα Ζαχαρωτά (vids)

bet365

Η Μπράιτον έκανε στις καθυστερήσεις ανατροπή στην ανατροπή, νίκησε 3-2 την Εβερτον και την άφησε στο +2 από τον υποβιβασμό. Ισοπαλίες για Γουέστ Χαμ-Σέφιλντ (1-1), Γουότφορντ-Μπόρνμουθ.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις. |21+

Λογικά δεν θα έχει και πολύ μέλλον στον πάγκο της Έβερτον ο Μάρκο Σίλβα. Η δική του Εβερτον γνώρισε ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά με 3-2 στην Μπράϊτν, η οποία γύρισε το ματς στις καθυστερήσεις, που της το είχαν γυρίσει νωρίτερα τα Ζαχαρωτα. Ο Γκρος (15') είχε δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τους Γουέμπστερ (20'), Κάλβερτ-Λιούιν (74') να κάνουν την πρώτη ανατροπή. Ωστόσο, Μοπάι (80' πεν.) και το αυτογκόλ του Ντιν (90'+4') σκότωσαν την Εβερτον, αφήνοντάς την μόλις στο +2 από τον υποβιβασμό και με τεράστια γκρίνια για τον προπονητή της.

Ισοπαλία, ισοβαθμία
Χωρίς νικητή (1-1) και με τις δύο ομάδες να παραμένουν ισόβαθμες έληξε το Γουέστ Χαμ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο Σνόντγρας (44') με ωραίο πλασέ είχε βάλει μπροστά τα Σφυριά, αλλά το κάτι σν στραβοκλωτσιά του Μουσέ (69') έφερε τη μοιρασιά για τις δύο ομάδες, που βρίσκονται στο -2 από την 5η θέση<



Με τίποτα η Γουότφορντ...
Χωρίς νίκη παραμένει μετά τις πρώτες 10 αγωνιστικές της Premier League η Γουότφορντ, η οποία έμεινε στο 0-0 με τη Μπόρνμουθ εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία στο πρώτο λεπτό με τον Ντουκουρέ, ακολούθησε δοκάρι του Ντεουλοφέου λίγα λεπτά μετά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν και είχαν κι αυτοί δοκάρι με την κεφαλιά του Κουκ. Το πρώτο ημίχρονο γενικά είχε ρυθμό αλλά το δεύτερο όχι, με συνέπεια να λείψουν οι καλές φάσεις και κατ' επέκταση και τα γκολ, γεγονός που στενοχώρησε περισσότερο τη Γουότφορντ. Οσο για την Μπόρνμουθ, πήρε τον βαθμό και ελπίζει ότι θα σκοράρει την επόμενη εβδομάδα, γιατί προς το παρόν μετράει τρία σερί ματς χωρίς να έχει βρει δίχτυα.


 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα