Η Σίτι ηττήθηκε χωρίς να σκοράρει έπειτα από 3,5 χρόνια! (vid)

Η Σίτι ηττήθηκε χωρίς να σκοράρει έπειτα από 3,5 χρόνια! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η Σίτι ηττήθηκε χωρίς να σκοράρει έπειτα από 3,5 χρόνια! (vid)

bet365

Απίθανο! Η Μάντσεστερ Σίτι, αυτή η υπερομάδα την οποία έχει κάνει ο Πεπ Γκουαρδιόλα να σκοράρει ακατάπαυστα, έμεινε δίχως γκολ εντός έδρας σε ματς πρωταθλήματος στο οποίο ηττήθηκε, έπειτα από 3,5 ολόκληρα χρόνια!

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Λαμία - Παναιτωλικός και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι «πολίτες» υπέστησαν σοκ στο Etihad το απόγευμα της Κυριακής, βλέποντας τη Γουλβς να φτάνει στο τελικό 2-0 με δυο γκολ του Αντάμα Τραορέ.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Πρωταθλητές και απόλυτοι κυρίαρχοι του αγγλικού ποδοσφαίρου που κατέκτησαν τα πάντα την περασμένη σεζόν, έμειναν στο -8 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ που συνεχίζει με το 8x8 στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Μάντσεστερ Σίτι, έμεινε δίχως γκολ σε εντός έδρας ήττα πρωταθλήματος για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2016! Ακόμα κι όταν τα πράγματα στράβωναν, σκόραρε μπροστά στο κοινό της στην Premier League και τώρα... μπλόκαρε το «πολυβόλο».

Η τελευταία φορά που δεν βρήκε δίχτυα σε κακό αποτέλεσμα στο Etihad ήταν σε ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, η οποία στις 20/3/2016 είχε περάσει από την έδρα των συμπολιτών της με το 1-0.

Σκόρερ, ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ, που σε ηλικία 18 ετών και 141 ημερών είχε γίνει τότε ο νεότερος που έχει πετύχει γκολ σε ντέρμπι του Μάντσεστερ από καταβολής Premier League...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα