Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Ακόμα μια γκέλα...

Gazzetta team
Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Ακόμα μια γκέλα...

bet365

Η Γιουνάιτεντ υπέπεσε σε ακόμα μια γκέλα, αφού παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Σαουθάμπτον στο Σεντ Μέρις. Σκόρερ ξανά ο Τζέιμς!

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Γιουβέντους - Νάπολι και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ισοπαλία με τη Γουλβς, ήττα σοκ από την Πάλας και ισοπαλία (1-1) με τη Σαουθάμπτον στο Σεντ Μέρις. Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα η Μάντσεστερ προβληματίζει με την εικόνα της και η γκρίνια στο Ολντ Τράφορντ ολοένα και μεγαλώνει! Με δέκα τελείωσε το ματς η γηπεδούχος.

H Σαουθάμπτον μπήκε δυνατά, αλλά μόλις στο 10ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ! Ο Ντάνιελ Τζέιμς βρέθηκε στο όριο της περιοχής και με απίστευτο τελείωμα πέτυχε το τρίτο γκολ του με τη φανέλα της ομάδας. Η Μάντσεστερ πήρε τον έλεγχο, πίεσε, προσπάθησε να απειλήσει, ωστόσο η απουσία του Μαρσιάλ ήταν εμφανής, μιας και δεν έγινε καθαρή ευκαιρία.

Η Σαουθάμπτον μπήκε ξανά δυνατά και στο 55' είχε την πρώτη της καλή φάση, αλλά ο Ανταμς από θέση βολής έστειλε τη μπάλα άουτ. Ωστόσο, στο 58' ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Οι Άγιοι έκαναν ό,τι ήθελαν στη μικρή περιοχή της αντιπάλου, ο Βέστεργκαρντ νίκησε στον αέρα τον Λίντελοφ και με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1. Η παρουσία του Μάτιτς έκανε πιο επιθετική την Μάντσεστερ και στο 74' η αποβολή του Ντάνσο (για σκληρό φάουλ στον Μακ Τόμινεϊ) έφερε την ομάδα του Σόλσκιερ έξω από την περιοχή του Γκαν. Γκρίνγουντ, Ράσφορντ και Τζέιμς είχαν ευκαιρίες, αλλά όχι την ουσία...

Σαουθάμπτον: Γκαν, Σοάρες, Μπέντναρεκ, Βέστεργκαρντ, Ντάνσο, Ρομέου, Χόιμπιεργκ, Γουόρντ – Πρόους, Μπουφάλ (71' Άρμστρονγκ), Άνταμς (62' Λονγκ), Ινγκς (77' Γιοσίντα)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν – Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Γιάνγκ, Πογκμπά, ΜακΤόμινεϊ (82' Γκρίνγουντ), Περέιρα (68' Λίνγκαρντ), Μάτα (68' Μάτιτς), Τζέιμς, Ράσφορντ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα