Σόλσκιερ: «Χρήματα διαθέσιμα για τους σωστούς ποδοσφαιριστές»

Σόλσκιερ: «Χρήματα διαθέσιμα για τους σωστούς ποδοσφαιριστές»

Gazzetta team
Σόλσκιερ: «Χρήματα διαθέσιμα για τους σωστούς ποδοσφαιριστές»

bet365

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε για το λόγο που δεν προχώρησε σε παραπάνω μεταγραφές για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τις προσθήκες που έγιναν.

Παρότι έφυγε την τελευταία μέρα ο Λουκάκου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρόσθεσε στο ρόστερ της άλλον επιθετικό, καθώς η περίπτωση του Μάντζουκιτς έμεινε απλά μια φήμη. Παρόλα αυτά, ο Νορβηγός δήλωσε ικανοποιημένος από τις προσθήκες των Γουάν-Μπισάκα, Μαγκουάιρ και Τζέιμς. «Υπάρχουν χρήματα διαθέσιμα όταν υπάρχουν οι σωστοί ποδοσφαιριστές διαθέσιμοι. Δεν έχει να κάνει με μια γρήγορη κίνηση, αλλά με ένα μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξεις την κατάσταση όταν δεν έχεις τις σωστές απαντήσεις από τους παίκτες που θέλεις. Όταν έκλεισε η μεταγραφική περίοδος υπάρχει ένα συναίσθημα ανακούφισης. Είμαι ενθουσιασμένος με τους τρεις παίκτες που πήραμε», τόνισε.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις από μερίδα των οπαδών, πρόσθεσε: «Φυσικά πάντα θα υπάρχουν οπαδοί εκεί έξω που θα θέλουν να πάρουμε παίκτες. Αυτό δεν είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί μέσα στον σύλλογο και σίγουρα όχι το συναίσθημα κάποιων οπαδών που έχω συναντήσει. Δείχνουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες που βρίσκονται εδώ, πιστεύουμε σε αυτούς».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα