«Όλοι αγαπούν τον Λάμπαρντ στην Τσέλσι, δεν υπάρχει ανησυχία για τίποτα»

«Όλοι αγαπούν τον Λάμπαρντ στην Τσέλσι, δεν υπάρχει ανησυχία για τίποτα»

Κώστας Ζάλιαρης
«Όλοι αγαπούν τον Λάμπαρντ στην Τσέλσι, δεν υπάρχει ανησυχία για τίποτα»

bet365

Η διαφορά στο ψυχολογικό κομμάτι των παικτών της Τσέλσι με την πρόσληψη του Φρανκ Λάμπαρντ για την τεχνική ηγεσία γίνεται εμφανής από την πρώτη στιγμή και ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα έκανε λόγο για προπονητή που απολαμβάνει την αγάπη όλων και έχει τον τρόπο να διώχνει τις αμφιβολίες!

Ο «Φράνκι» έχει επιστρέψει στην ομάδα που λατρεύει και ανέλαβε τα ηνία, έπειτα από μόλις έναν χρόνο στην προπονητική. Αυτό δεν τον τρόμαξε και αποδέχθηκε την πρόταση που του έκαναν οι «μπλε» σε μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο για το κλαμπ με στροφή στους παλαίμαχους παίκτες για διάφορα πόστα, απαγόρευση μεταγραφών και πλάνο για προώθηση πολλών νέων παιδιών από τις ακαδημίες.

Ο αρχηγός της ομάδας, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, ανέφερε για τον νέο κόουτς των «μπλε»: «Πρόλαβα κι έπαιξα μαζί του, μοιραστήκαμε τα ίδια αποδυτήρια, είδα κάποια ματς της Ντέρμπι Κάουντι από την περσινή σεζόν και ήδη καταλαβαίνουμε από την πρώτη εβδομάδα προπονήσεων τον τρόπο με τον οποίο θέλει να παίξουμε.

Είναι ο νέος προπονητής μας και τον ακολουθούμε σε ό,τι μας λέει. Είναι άνθρωπος που ξέρει να κερδίζει και το έδειξε έχοντας βρεθεί σε πολύ επιτυχημένα χρόνια της ομάδας ως ποδοσφαιριστής. Είναι στην ομάδα που αγαπάει και που τον αγαπούν όλοι. Έχει όρεξη για δουλειά, πάθος γι' αυτό που κάνει και κανείς δεν έχει την παραμικρή ανηυσυχία ή αμφιβολία μαζί του...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα