Πιέζει για Ρεάλ ο Πογκμπά, αρνείται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Πιέζει για Ρεάλ ο Πογκμπά, αρνείται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

bet365

Ο Πολ Πογκμπά προσπαθεί να πιέσει τη Γιουνάιτεντ να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι Κόκκινοι διάβολοι δεν συναινούν.

Όπως αναφέρει η Marca, ο Γάλλος μέσος έχει πάρει απόφαση πως το καλύτερο για την καριέρα του είναι να μετακινηθεί στη Ρεάλ το φετινό καλοκαίρι, γνωρίζοντας πως ο Ζινεντίν Ζιντάν τον θέλει στην ομάδα.

Ωστόσο, το εμπόδιο έχει να κάνει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κατέστησε σαφές στον ατζέντη του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα πως δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε συζητήσεις για την παραχώρηση του Πογκμπά.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Φλορεντίνο Πέρεθ φέρεται να γνωρίζει από πρώτο χέρι τη θέση της Γιουνάιτεντ, περιμένοντας να δει ίσως κάποια διαφοροποίηση κατά τη διάρκεια του μεταγραφικού καλοκαιριού.

Ο Πογκμπά πάντως το έχει δεδομένο ότι θέλει να αποχωρήσει. Συνεχίζει τις διακοπές του, επιθυμώντας να βρεθεί λύση. Το θέμα σίγουρα αναμένεται να έχει αρκετά σίριαλ και ίσως ξεκαθαρίσει με την επιστροφή του Γάλλου μέσου για την καλοκαιρινή προετοιμασία με τη Γιουνάιτεντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα