Η πρεμιέρα της Λίβερπουλ με Νόριτς και... η ιστορία του τίτλου με το +1!

Κώστας Ζάλιαρης
Η πρεμιέρα της Λίβερπουλ με Νόριτς και... η ιστορία του τίτλου με το +1!

bet365

Αν και οι οιωνοί δεν παίζουν μπάλα και στη Λίβερπουλ έχουν μάθει πλέον να στηρίζονται στις δυνάμεις τους κι όχι στη μοίρα, η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος απέναντι στη Νόριτς, θύμισε τον τίτλο του '77...

Οι «κόκκινοι» αναρριχήθηκαν στην κορυφή της Ευρώπης για 6η φορά στην ιστορία τους με τον θρίαμβο στον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη την 1η Ιουνίου και έχασαν για έναν βαθμό τον τίτλο της Premier, από την απίστευτη Μάντσεστερ Σίτι.

Η προσπάθεια επιστροφής στην πρώτη θέση του αγγλικού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, ξανά απέναντι στην ασταμάτητη αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Έπειτα από το back-to-back, οι «πολίτες» ενδεχομένως να ρίξουν μεγαλύτερο βάρος στο Champions League και να κάνει το αντίθετο η Λίβερπουλ ώστε να φτάσει στον στόχο που κυνηγάει τα τελευταία χρόνια στην Premier...

Πάντως, η πρεμιέρα του επόμενου πρωταθλήματος κόντρα στη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», επανέφερε στη μνήμη τη σεζόν 1976-1977, όταν τότε ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ είχε επικρατήσει 1-0 των «καναρινιών» ξανά στην πρώτη αγωνιστική της σεζόν και κατέκτησε το πρωτάθλημα! Στη δεύτερη θέση, είχε τερματίσει η Σίτι.

Θέλετε να μάθετε και τη διαφορά τους στη βαθμολογία έπειτα από 42 ματς; Μόλις στον έναν πόντο, όπως και τη σεζόν 2018-2019!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα