ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Premier League: Φινάλε μεταγραφών στις 8 Αυγούστου

Premier League: Φινάλε μεταγραφών στις 8 Αυγούστου

Premier League: Φινάλε μεταγραφών στις 8 Αυγούστου

Οπως και πέρσι, η μεταγραφική περίοδος στην Premier League θα ολοκληρωθεί μία μέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Τι ισχύει για εγχώριες-διεθνείς μετακινήσεις και για δανεισμούς.

Πέρσι, ίσχυσε για πρώτη φορά η απόφαση της Premier League να ολοκληρώνονται οι μεταγραφές των ομάδων της μία ημέρα πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Για το 2018 ήταν η 10η Αυγούστου το φινάλε της μεταγραφική περιόδου και φέτος κινούμενη στο ίδιο ακριβώς πλάνο, η Αρχή διεξαγωγής του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ότι θα πρέπει οι ομάδες να έχουν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους έως και την Πέμπτη 9 Αυγούστου, στις 17:00 ώρα Αγγλίας (19:00 Ελλάδας).

Διαβάστε σχετικό Blog στο gazzetta.gr για την απόφαση πρόωρου κλεισίματος μεταγραφών στην Αγγλία

Ο περιορισμός αυτός αφορά ξεκάθαρα τις αγορές τους, καθώς και μετά από αυτή την καταληκτική ημερομηνία θα μπορούν να πωλούν ή να δανείζουν παίκτες (όχι όμως να δανείζονται εκείνες), εννοείται σε Λίγκες άλλων χωρών, αλλά και στις League One, League Two (σ.σ.: για την Championship ισχύει ό,τι και για την Premier League).

Η μεταγραφική περίοδος στο Νησί λοιπόν θα ανοίξει επισήμως στις 16 Μαΐου αναφορικά με τις εγχώριες μετακινήσεις, ενώ για παίκτες από Λίγκες άλλων χωρών οι αγορές θα μπορούν να ισχύουν από τις 11 Ιουνίου, όταν και ανοίγει τη διαδικασία η FIFA.

Best of internet