Νέος διάδρομος στ' αποδυτήρια του «Ολντ Τράφορντ» προς αποφυγή των εντάσεων!

Κώστας Ζάλιαρης
Νέος διάδρομος στ' αποδυτήρια του «Ολντ Τράφορντ» προς αποφυγή των εντάσεων!

bet365

Ναι μεν θα μοιραστούν την ίδια φυσούνα για να περάσουν στο χώρο των αποδυτηρίων, ωστόσο, οι παίκτες των ομάδων του Μάντσεστερ στο αποψινό ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ», θ' ακολουθήσουν διαφορετικούς διαδρόμους...

Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», η Γιουνάιτεντ έχει φροντίσει όλο τον προηγούμενο καιρό να δημιουργήσει ένα νέο πέρασμα προς τ' αποδυτήρια των φιλοξενούμενων ομάδων, ώστε να μην συνωστίζονται όλοι οι ποδοσφαιριστές σε ένα μέρος για να καταλήξουν στους εσωτερικούς χώρους του «Ολντ Τράφορντ».

Με νωπές ακόμα τις μνήμες από τον καυγά στο ντέρμπι με τους «πολίτες», πίσω στο 2017, όταν με τον Ζοσέ Μουρίνιο τότε υπήρξε ένταση ανάμεσα σε περισσότερους από 20 παίκτες, οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» μερίμνησαν για το αποψινό παιχνίδι.

Λαμβάνοντας μάλιστα την απόφαση να υπάρχουν μόνο stewards κι όχι αστυνομικοί στη φυσούνα και ποντάροντας στην καλή διάθεση των ποδοσφαιριστών, τα μέλη της Σίτι θ' ακολουθήσουν διαφορετικό διάδρομο από αυτόν των γηπεδούχων για να φτάσουν στα δικά τους αποδυτήρια.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα