«Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζουν πρόταση για Μανωλά»

Gazzetta team
«Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζουν πρόταση για Μανωλά»

bet365

Εκτός από τη Γιουβέντους, οι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατηρούν πάντα στη λίστα τους τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό της Ρόμα, Κώστα Μανωλά.

Βέβαια, εκτός από τη Γιουβέντους, το ενδιαφέρον για τον Μανωλά διατηρείται «ζεστό» και από την Αγγλία, με τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να συνεχίζουν να ασχολούνται με την περίπτωσή του.

Ακόμα ένα σημερινό ιταλικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα από την Gazzetta dello Sport κρατάει στην επιφάνεια το ενδιαφέρον των Αρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ της μεγάλης ιταλικής αθλητικής εφημερίδας, και οι δύο ομάδες βλέπουν ως ελκυστική τη ρήτρα των 36 εκατομμυρίων ευρώ που έχει στο συμβόλαιό του ο Έλληνας στόπερ και ήδη εξετάζουν να καταθέσουν πρόταση για το καλοκαίρι.

Και ο ίδιος ο Μανωλάς από τη μεριά του ίσως έβλεπε με καλό μάτι τη συγκεκριμένη προοπτική κάνοντας στα 27 του ένα εξαιρετικό συμβόλαιο.

Στη Ρόμα ποντάρουν πολλά στη συμμετοχή της ομάδας στο επόμενο Champions League για να πείσουν τον Μανωλά να παραμείνει καθώς αν δεν εξασφαλίσουν μια θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τότε αυτό το ενδεχόμενο θα φαντάζει αδύνατο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα