Ξέσπασμα από Κλοπ: «Μόνο οι ηλίθιοι σκέφτονται το παρελθόν...» (vid)

Ξέσπασμα από Κλοπ: «Μόνο οι ηλίθιοι σκέφτονται το παρελθόν...» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ξέσπασμα από Κλοπ: «Μόνο οι ηλίθιοι σκέφτονται το παρελθόν...» (vid)

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν κρατήθηκε στη συνέντευξη Τύπου λίγο μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι με την Τσέλσι και τη μεγάλη νίκη (2-0) της Λίβερπουλ, εξαπολύοντας χαρακτηρισμούς για όσους στέκονται ακόμα στο παρελθόν και τους χαμένους βαθμούς των «κόκκινων» στη φετινή σεζόν.

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά του στη φετινή διεκδίκηση του τίτλου, όμως, ξέρει πως έτσι όπως έχουν έρθει πλέον τα πράγματα, απλά ασκεί πίεση στη Μάντσεστερ Σίτι που αυτή τη στιγμή έχει ένα ματς λιγότερο και αν κάνει εκείνη όσα πρέπει, κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Στο ντέρμπι με την Τσέλσι, οι «κόκκινοι» εμφανίστηκαν αρκετά πιο έτοιμοι και πήραν τη μεγάλη νίκη με σκορ 2-0 χάρη σε δυο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών, με τον Κλοπ να δηλώνει λίγο μετά το ματς αναφορικά με όσους επιλέγουν να στέκονται στους χαμένους βαθμούς και τη θέση στην οποία θα μπορούσε να βρίσκεται η Λίβερπουλ:

«Είναι όλα μαλ$@$%!%. Δεν γίνεται να το αλλάξει πλέον και είναι χαζό να λες ότι “αν δεν είχαν χάσει βαθμούς με τη Λέστερ τώρα θα ήταν πιο άνετοι για το πρωτάθλημα”. Μόνο ηλίθιοι και νοητικά αδύναμοι άνθρωποι σκέφτονται με αυτό τον τρόπο» είπε ο «Kloppo», για να προσθέσει και αναφορικά με τα... γλιστρήματα:

«Ας κλείσουμε και αυτό το κεφάλαιο για τη Λίβερπουλ. Ο Ρόμπερτσον γλίστρησε αλλά δεν πάθαμε τίποτα, οπότε τελειώνει αυτό...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα