Αζάρ, ο... άρχοντας του «Στάμφορντ Μπριτζ» (vid)

Αζάρ, ο... άρχοντας του «Στάμφορντ Μπριτζ» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Αζάρ, ο... άρχοντας του «Στάμφορντ Μπριτζ» (vid)

bet365

Συνεχίζοντας το απίστευτο σερί του κατά το οποίο όποτε σκοράρει εντός έδρας δεν έχει χάσει ποτέ η Τσέλσι, ο Εντέν Αζάρ έφτασε να συμμετέχει στα μισά από τα γκολ που έχουν πετύχει οι «μπλε» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην Premier League!

Ο Βέλγος σούπερ σταρ των Λονδρέζων πέτυχε εκπληκτικό γκολ με ωραία κοφτή ντρίμπλα και δεξί σουτ στη γωνία για να συνεισφέρει στο τελικό 3-0 της Τσέλσι απέναντι στη Μπράιτον στο Λονδίνο, με τους Ζιρού και Λόφτους Τσικ να πετυχαίνουν τ' άλλα δύο τέρματα της ομάδας του Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Εντέν Αζάρ, γι' ακόμα ένα παιχνίδι εντός έδρας με την Τσέλσι παραμένει δίχως ήττα και παίρνει το «τρίποντο» φτάνοντας πλέον τα 41 ματς δίχως ήττα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» όταν εκείνος έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα!

Παράλληλα, το γκολ που πέτυχε είναι το 9ο για φέτος στο πρωτάθλημα μπροστά στο κοινό των «μπλε», ενώ, σε σύνολο, έχει συμμετοχή σε 16 γκολ (προσθέτοντας και τις 7 ασίστ του) με τον σύλλογο της αγγλικής πρωτεύουσας να έχει σκοράρει φέτος 32 φορές στο «σπίτι» του!

Ο Αζάρ, έχει... βάλει το πόδι του στα μισά από αυτά τα τέρματα!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα