Ακυρο ή όχι; Χαμός με το συμβόλαιο του Σάλα και το εάν πρέπει η Κάρντιφ να πληρώσει

Gazzetta team
Ακυρο ή όχι; Χαμός με το συμβόλαιο του Σάλα και το εάν πρέπει η Κάρντιφ να πληρώσει

bet365

Ανω - κάτω το Νησί με το θέμα του συμβολαίου του Εμιλιάνο Σάλα. Το λάθος στο συμβόλαιο που τινάζει τα πάντα στον αέρα και στέλνει στα δικαστήρια, Κάρντιφ, Ναντ και την οικογένεια του Αργεντίνου.

Ο Εμιλιάνο Σάλα κηδεύτηκε το Σάββατο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, αλλά σε Αγγλία και Γαλλία το όνομά του παραμένει στην κορυφή των ειδήσεων. Ο λόγος; Για το αν θα πληρώσει ή όχι τα 15 εκατ. λίρες στη Ναντ η Κάρντιφ. Χθες το απόγευμα, το BBC τόνισε πως οι Ουαλοί συμφώνησαν με τα «Καναρίνια» να δώσουν την πρώτη δόση την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, δυο νέα δημοσιεύματα φέρνουν τα πάνω – κάτω. Ειδικότερα, η Telegraph κάνει λόγο πως το συμβόλαιο του Σάλα με την Κάρντιφ είχε πολλές ανακρίβειες, με τον σύλλογο να στέλνει τον παίκτη στη Γαλλία για να τακτοποιήσει το θέμα και να υπάρξει νέα συμφωνία. Η Κάρντιφ βασίζεται σε αυτό το γεγονός και φαίνεται πως απορρίπτει όλες τις προσπάθειες των Γάλλων για να λάβουν τα χρήματα. Μάλιστα, οι Ουαλοί θα τονίσουν πως ο Σάλα δεν ήταν εγγεγραμμένος στο ρόστερ της ομάδας, όταν έγινε το τραγικό δυστύχημα.

Από την άλλη, οι Times κάνουν λόγο πως το λάθος με το θέμα του συμβολαίου του είναι της Κάρντιφ και η οικογένεια του αδικοχαμένου Αργεντίνου κινδυνεύει να χάσει αποζημίωση 600.000 λιρών! Το δημοσίευμα τονίζει, πως η Premier League είχε ζητήσει διορθώσεις και φυσικά να υπογραφεί ξανά το συμβόλαιο από τον 28χρονο. Το λάθος μπορεί να είναι σημαντικό, επειδή οι παίκτες γίνονται αυτόματα μέρος του συνταξιοδοτικού συστήματος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών αμέσως μετά την εγγραφή τους στην Premier League και το οποίο παρέχει 600.000 δολάρια στις οικογένειές τους σε περίπτωση θανάτου. Η PFA πάντως ευελπιστεί πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα και η οικογένεια του Σάλα θα πάρει κανονικά την αποζημίωση! Τα επεισόδια σε αυτό το... μακάβριο σήριαλ αναμένεται να είναι πολλά!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα