Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Φέργκιουσον επιστρέφει στον πάγκο για ένα ξεχωριστό ματς με την Μπάγερν

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Φέργκιουσον επιστρέφει στον πάγκο για ένα ξεχωριστό ματς με την Μπάγερν

bet365

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα καθίσει τον Μάιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον τελικό του 1999.

Τον Μάιο συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον απίστευτο τελικό του Champions League της Βαρκελώνης, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις ανέτρεψε το σκορ με την Μπάγερν και κατέκτησε το τρόπαιο, κάνοντας τρεμπλ.

Με αφορμή, λοιπόν, τη συμπλήρωση 20 ετών από το σπουδαίο αυτό γεγονός για τους Κόκκινους Διαβόλους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν αποτελούμενες από τους παίκτες εκείνης της εποχής θα δώσουν φιλικό ματς τον Μάιο στο Ολντ Τράφορντ με τα χρήματα να προορίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Μάλιστα, στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, θα καθίσει ο θρύλος του συλλόγου, Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος είχε οδηγήσει την ομάδα σε αυτή την τεράστια επιτυχία.

«Περιμένω με ανυπομονησία αυτή την ξεχωριστή μέρα στο Ολντ Τράφορντ. Θα είναι εξαιρετικό που θα δω γνωστά πρόσωπα. Το τρεμπλ του '99 είναι μια από τις πιο σημαντικές και ιστορικές στιγμές της Γιουνάιτεντ με μια ομάδα που είχε πραγματικούς θρύλους στο ρόστερ», σχολίασε ο Φέργκιουσον.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα