Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ κερδίζει πόντους

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ κερδίζει πόντους

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ κερδίζει πόντους

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να μονιμοποιήσει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Επιστροφή χρημάτων* στο Αλαβές - Λεβάντε και σούπερ αποδόσεις στη Πριμέρα Ντιβισιόν από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Σόλσκιερ στον πάγκο έχουν αλλάξει ριζικά το κλίμα μέσα στην ομάδα, η οποία επέστρεψε δυναμικά και πλέον βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι για την πρώτη τετράδα.

Αυτό έχει δώσει πολλούς πόντους στον Σόλσκιερ, τον οποίο η διοίκηση της Γιουνάιτεντ σκέφτεται να μονιμοποιήσει στη θέση του προπονητή. Μάλιστα, η Sun το θεωρεί δεδομένο, ωστόσο η όποια απόφαση θα παρθεί οριστικά στο τέλος της σεζόν.

Πάντως ο Νορβηγός τεχνικός με τα αποτελέσματα της Γιουνάιτεντ έχει αποκτήσει την υποστήριξη της διοίκησης, η οποία είχε στη λίστα της τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο της Τότεναμ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σόλσκιερ είχε συνάντηση με τον Αβραμ Γκλέιζερ μετά το τέλος του 3-0 επί της Φούλαμ με το κλίμα να είναι εξαιρετικό, ενώ διοικητικά έχουν υπάρξει επαφές και με τον ατζέντη του Νορβηγού, Τζιμ Σολμπάκεν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα