Ισοφάρισε τον Σίρερ σχεδόν με τα μισά ματς ο Αγουέρο (vid)

Ισοφάρισε τον Σίρερ σχεδόν με τα μισά ματς ο Αγουέρο (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ισοφάρισε τον Σίρερ σχεδόν με τα μισά ματς ο Αγουέρο (vid)

bet365

Ο Άλαν Σίρερ είδε εν έτει 2019 έναν άλλο ποδοσφαιριστή να φτάνει στη δική του κορυφαία επίδοση στα χατ-τρικ στην Premier League, ο Σέρχιο Αγουέρο μπορεί ακόμα και να τον ξεπεράσει και μάλιστα, έφτασε στο επίτευγμα με σχεδόν τα μισά γκολ από τον θρύλο της Νιούκαστλ!

Επιστροφή χρημάτων* στο Αλαβές - Λεβάντε και σούπερ αποδόσεις στη Πριμέρα Ντιβισιόν από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Σέρχιο Αγουέρο μπορεί πολύ εύκολα να χαρακτηριστεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι κι όποιος ασπαστεί αυτή την άποψη, μπορεί πολύ εύκολα να βρει και τα σωστά και βάσιμα επιχειρήματα για να υποστηρίξει την άποψή του, αν και πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να του πει το αντίθετο...

Τα 11 χατ-τρικ στα οποία έφτασε ο Αργεντινός στράικερ μετά και τα γκολ που πέτυχε στο τρομερό 6-0 επί της Τσέλσι, το απόγευμα της Κυριακής, είναι η κορυφαία επίδοση που είχε σημειωθεί ποτέ στην Premier League, μετά από τον Άλαν Σίρερ που το είχε καταφέρει σε 441 παιχνίδια.

Ο παλαίμαχος Άγγλος στράικερ είχε πετύχει 11 χατ-τρικ σε 441 αναμετρήσεις του κορυφαίου πρωταθλήματος, τη στιγμή που ο Αγουέρο το έκανε στα 229 ματς!

Πιο κάτω από αυτούς βρίσκονται οι Ρόμπι Φάουλερ (9 σε 379 παιχνίδια), Τιερί Ανρί (8 σε 258 παιχνίδια), Χάρι Κέιν (8 σε 175 ματς) και Μάικλ Όουεν (8 σε 326 αναμετρήσεις).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα